Panenka se zvukem MiniKiss Smoby v ušance 27 cm růžová od 12 měsíců

Popis produktu

Smoby panenka MiniKiss je nádherná dívčí hračka, která po zmáčknutí bříška vydá zvuk polibku. Má růžovou barvu a hebký, sametový povrch, je vhodná pro dívky od 12 měsíců. Dětská panenka má hlavičku, ruce a nohy vyrobené z kvalitního jemného plastu, zbytek těla je textilní, takže panenka je měkoučká na dotek. Tato pěkná panenka má výšku 27 cm, což je ideální rozměr pro všechny nejmenší dívky - maminky. Hračka pro dívky má odnímatelnou elektronickou část, aby se dala snadno a pohodlně vyprat. Součástí balení jsou i 3 knoflíkové baterie, které panenka potřebuje na vydávání zvuků. Usmívající tvářička panenky a stylové oblečení jsou zárukou, že hračkou nepohrdne žádné holčička.

Hraní se s panenkami je krásná hra, která je již desítky let oblíbená mezi všemi malými holčičkami. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte. Dívky se velmi rady starají o svou panenku jako o vlastní miminko, koupi ji, krmí, uspávají, oblékají. Takovou péčí se dívky přibližují světu dospělých a zkoušejí, co život maminky přináší. Rozvíjí se jejich jemná motorika a manuální dovednosti, vyprávěním se se svým miminkem se rozvíjejí i komunikační a jazykové schopnosti dětí. Vymýšlením různých příběhů a situací se podporuje i rozvoj dětské fantazie, představivosti a tvořivosti, holčičky mají mnoho možností na hru s krásnou panenkou Smoby. Šaty se dají svléknout a vyprat v 30 stupňové vodě.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky mají zářivé barvy a oblé hrany, které chrání nejmenší děti před zraněním a zajišťují bezpečnou hru. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu27 cm
Celková výška27 cm
Rozměry balení20*10*34 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,44 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.