Osuška s kapucí pro nejmenší Bliss-Bath Boy Kaloo se žínkou a medvídkem modro-žlutá

Popis produktu

Kaloo dětská osuška s kapucí Bliss-Bath Boy je jemná osuška vhodná pro nejmenší chlapce od 0 měsíců. Má pěkné modro žluté zbarvení, je to ideální dárek pro miminka. S rozměry 80*120 cm je vhodná ke koupání nejmenších dětí, je měkoučká a hebká k dětské pokožce. Součástí balení je také žínka, která poslouží jednak jako praktická pomůcka při koupání děťátka, ale i na jeho zabavení, protože má zajímavý tvar slona. I děti, které zpočátku neměli rady koupání se díky této rukavici ve tvaru slona budou určitě těšit na koupání, když jim rodiče vedle toho zahrají se sloníkem loutkové divadlo. Dále souprava na koupání pro miminka obsahuje i plyšového medvídka. Dětská osuška je zabalena v praktickém a krásném dárkovém balení, takže jí můžete bez starostí obdarovat své nejbližší.

Čas koupání je vždy moment plný radosti, který sdílíte se svým miminkem. Dětská pokožka je po narození velmi jemná a citlivá, osuška Kaloo děťátko po koupeli zahřeje a cítí se v ní pohodlně. Veselé barvy plné slunečního světla v kolekci Bliss zaručí miminkům spokojenost. V prvních týdnech života dítěte je zvýšena jeho hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotek, na každý nový povrch a na vzbuzení a rozvoj této citlivosti je vhodná i dětská osuška Kaloo. Není třeba se bát ani případného dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každý výrobek Kaloo je přísně testován a splňuje i ty nejvyšší standardy a je tak připraven na dětské zkoumání, kousání a ochutnávání. Dětská osuška s kapucí se stane díky měkkému a jemnému povrchu ideální součástí každého dětského koupele.

Kaloo je francouzská společnost, která se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček a doplňků na spaní a koupání s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky a doplňky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček a doplňků je důkladně kontrolován, všechny musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětská osuška se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, aby se zachovala kvalita osušky je třeba vyhnout se namáčení a ručnímu praní, používání bělidel a změkčovačů.

Vlastnosti

  • jemná měkká sada na koupání
  • rozměry osušky jsou 80*120cm
  • osuška má kapuci na zahřátí děťátka
  • veselé barevné provedení
  • žínka v podobě slona zabaví děti během koupání
  • dárkové balení
  • praní při 30°, aby se zachoval barva a kvalita osušky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu80*120 cm
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.