Smeták Natur' Janod s dřevěnou rukojetí

Popis produktu

Janod metla pro děti Natur' je praktická pomůcka vhodná pro děti od 3 do 8 let. Metla pro děti má pěkné barevné provedení červené a hnědé, která se zalíbí každému malému pomocníkovi v domácnosti. Tato hračka je ideální pro všechny kluky i holky, kteří rádi pomáhají svým rodičům při pracích v domě nebo venku. Dětská metla s dřevěnou rukojetí je ideální pomůcka pro děti, pro které jsou běžné košťata příliš velké. Velmi se hodí pro usilovné a pracovité děti, které chtějí pomoci rodičům. Je to pomocník pro malé usilovné ratolesti, který vydrží dlouhou dobu, vyrobený z kvalitních materiálů.

Dětská metla je bezpečná pro hru a práci nejmenších dětí. Všechny hračky a pomůcky Janod mají jistý edukační charakter, přispívají k mentálnímu, ale i fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací dítěte s koštětem se rozvíjí jemná dětská motorika. Dítě má velký pocit odpovědnosti, pokud mu je přidělena nějaká domácí povinnost, kterou má samo na starosti. Smetáček pro děti je na to skvělým prostředkem. Díky použitým materiálům a zodpovědnému přístupu při výrobě hraček je dětská metla velmi atraktivním nářadím pro pilný pomocníky v domácnosti.

Výrobce Janod se zabývá produkcí kvalitních a originálních hraček s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dětská metla s dřevěnou rukojetí
  • z kvalitního dřeva
  • vhodná pro děti od 3 do 8 let
  • v červeno-hnědé barvě
  • rozvíjí jemnou dětskou motoriku
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • originální francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu76*9*18 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.