Dřevěná školní lavice Pink&Pink Janod otvíratelná se židlí a 5 doplňky od 3 let

Popis produktu

Dřevěná školní lavice se židlí Pink & Pink francouzské značky Janod je krásná lavice na kreslení vhodná pro dívky od 3 let. Dětská školní lavice v 2 odstínech růžové barvy a barvy světlého dřeva je nádherným dárkem pro všechny malé princezničky. Stolek na kreslení je dodáván s praktickou židlí v růžovo-hnědé barvě a spolu tvoří krásné hrací a vzdělávací centrum pro holčičky. Pracovní plochu stolu tvoří vyklápěcí tabule, kterou malá umělkyně využije při kreslení a později při psaní. Rozměry lavice pro malé umělce jsou 60*41*59 a rozměry dřevěné židle jsou 30*25*27 cm.

Francouzští designéři Janod mysleli i na úložný prostor, který se nachází pod pracovní deskou a také na nádobky na barvičky, fixy, tužky nebo vodu při malování s vodovými barvami. Praktický úložný prostor umožňuje mít výtvarné potřeby vždy pěkně uložené a hned k dispozici. Součástí balení lavice na kreslení je papírová role, nádobky na kreslicí potřeby a houba, kterou malá umělkyně prostě utře tabuli. Pod deskou na psaní a kreslení je opěrka na nohy, aby dítě sedělo co nejpohodlnější. Lavice na kreslení a židle jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, které je na dotek hladké a příjemné.

Se školní lavicí se mohou nejmenší děti hrát na školní vyučování a připravovat se tak na dny, kdy bude jedna opravdová lavice ve škole patřit jim. Velmi dobrým způsobem se tak rozvíjí dětská fantazie a kreativita. Díky opěrce na nohy a pohodlnému sedadlu se také dítě učí jak zdravě a správně sedět. Na školní lavici si děti v předškolním věku mohou kreslit nebo děti v mladším školním věku se mohou učit ze svého slabikář. Na židli se nachází praktický otvor, který umožňuje snadnou manipulaci se židlí, například při jejím přenášení.

Lavice se židlí Pink & Pink v růžových odstínech a atraktivním francouzském designu je krásným doplňkem dívčího dětského pokoje. Stolek s vyklápěcí tabulí a papírovou rolí na kreslení pomáhá rozvíjet kreativitu dětí. Kreslením či psaním si děti rozvíjejí jemnou motoriku. Janod dřevěná školní lavice se židlí Pink & Pink s 5 doplňky podporuje fantazii a kreativitu dětí. Set na kreslení je vyroben z kvalitního dřeva. Je to velmi praktická dětská hračka, když se u dítěte už od útlého věku rozvíjejí kreslicí schopnosti, manuální zručnost ovládat tužku a křídu. Praktické provedení dřevěného stolku s tabulí a stoličkou využijí při svých hrách děti v předškolním a raném školním věku.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní dřevěné hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Dřevo je na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštípilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné.

Vlastnosti

  • školní lavice se židlí Pink & Pink s 5 doplňky z kvalitního dřeva
  • úložný prostor a vyklápěcí tabule, rolka s papírem
  • růžové odstíny kombinované se světlým dřevem
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky jsou použity zdravotně nezávadné barvy a laky
  • vhodná pro děti od 3 do 5 let
  • rozměry lavice 60*41*59, židle 30*25*27 cm
  • rozvíjí dětskou motoriku, kreativitu a fantazii
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy
  • úžasný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu60*41*59, 30*25*27 cm
Rozměry balení65*15*45 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost9,5 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.