Hudební kytara Máša Smoby elektronická se zvuky růžová

Popis produktu

Elektronická kytara Máša z dílny francouzského výrobce Smoby je skvělou hračkou pro každou malou hudebnici, která touží vlastnit krásnou kytaru a rozjet vlastní vysněnou hudební kariéru. Dětská elektronická kytara Smoby má krásný design s motivem pohádky Máša a medvěd, Kytara pro děti je laděná v růžovo-fialové barvě se zelenými detaily. Elektronickou kytarou potěšíte každou malou rockovou hvězdu. Kytara pro děti Máša se zvukovými efekty je vyrobena z kvalitních materiálů, které jsou zároveň i odolné a dlouho vydrží. Je vhodnou hračkou pro všechny holčičky od 3 let, které rády hrají na hudební nástroje a z nichž jednoho dne vyrostou skutečné velké hudební hvězdy. Rozměry dětské elektronické kytary Máša jsou 55*4*19 cm.

Kytara pro děti funguje na baterie 3 x AA/LR6 a obsahuje řadu zvukových efektů, se kterými vaše talentovaná hudebnice zažije velké množství zábavy. Dětská elektronická kytara pro holčičky obsahuje hned několik funkcí a krásných zvukových efektů, bez kterých se vaše malá hudebnice neobejde. Kytara pro děti obsahuje i tlačítka pro nastavení tempa, přičemž si vaše holčička může nastavit 3 druhy rytmu. Kytara obsahuje kromě tlačítka pro zapnutí a vypnutí kytary i tlačítka na volbu 4 hudebních efektů a 4 melodií, takže vaše malá hudebnice se bude cítit, jako na skutečném koncertě a v sále plné jejích fanoušků.

Dětská kytara má i 6 zelených strun a popruh šedé barvy, takže vaše holčička si může kytaru pohodlně zavěsit přes sebe. Díky kytaře v motivu Máša a medvěd se děti s radostí seznamují s hudbou, různými melodiemi a rytmem. Také pomocí této elektronické kytary můžete u dětí rozvinout příští talent a vášeň pro skutečné hudební nástroje a hudbu. Francouzský výrobce hraček pro děti Smoby je renomovaná společnost se zárukou dlouhodobé a nejvyšší kvality hraček pro vaše malé ratolesti. Elektronická kytara Máša je ideální dárek pro každou malou rockerku.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu55*4*19 cm
Rozměry balení20*6*57 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,70 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.