Kuchyňka elektronická Tefal Studio XXL Bubble Smoby s magickým bubláním přístrojem na sodu a ledem a 38 doplňků

Popis produktu

Nečekejte a překvapte své dítě stylovou kuchyňkou od Smoby? Elektronická kuchyňka Tefal Studio XXL Bubble Smoby s 38 doplňky je praktická a šikovná kuchyňka, která svým francouzským designem v luxusním provedení potěší každé dítě od 3 let. Dětská kuchyňka se díky svému nádhernému vzhledu a funkcím řadí mezi top dětské kuchyňky, se kterými si může dítě hrát. Kuchyňka pro děti obsahuje bohatou sadu 38 doplňků: příbory, talířky, slánka, pepřenka, skleničky, šálky a rozličné repliky potravin a surovin.

Množství příležitostí

Každá dětská kuchyňka od výrobce Smoby klade důraz na design a funkčnost. Proto se dítě může těšit na realistickou kuchyňku s množstvím funkcí. Chladnička s otevíracími dvířky poslouží dětičkám na úschovu potravin, které musí udržovat v chladu, aby se nezkazily. Vestavná pečicí trouba pomůže malému kuchaři v přípravě chutného pečeného masíčka a přímo pod ní se nachází také myčka nádobí, do které může dítě naložit špinavé nádobí a dát ho pořádně umýt. Pánev s funkcí otáčení výborně zabaví malého neposedu, který se rozhodne připravovat chutné palačinky. Magický bublající hrnec po svém položení na sporák a stisknutí knoflíku začne napodobovat vařící vodu a dětičky budou ohromeny touto skvělou funkcí.

Pro trošku zchlazení využijí děti dávkovač ledu, který po stisknutí knoflíku opravdu naplní sklenici rekvizitami ledových kostek. Nad dávkovačem ledu se nachází také šikovný kuchyňský dřez, ve kterém může dítě rychle umýt příbory po výborném obědě s kamarády. Nad sporákem se nachází digestoř a hned pod ní dítě najde espresso kávovar, který každému přinese osvěžující kávu, i díky přiloženým vyměnitelným kapslím. Pod kávovarem je k dispozici pro všechny malé ochutnávače šikovný dávkovač sody nebo koly, který vydává svůj vlastní, charakteristický zvuk. Poličky, nacházející se v dolní části kuchyňky, poslouží pro odkládání různých pomůcek a surovin, které dítě momentálně nepotřebuje.

Pro správný rozvoj dítěte

Dětská kuchyňka od francouzských designérů u dětí rozvíjí jejich jemnou motoriku, komunikační schopnosti a logické myšlení. Děti se při práci s kuchyňkou naučí trpělivosti, koncentraci a vzájemné pomoci při přípravě jídel.

Vhodná do každého dětského pokoje

Elektronická dětská kuchyňka stojí na stabilních podstavcích a celkové rozměry dětské kuchyňky jsou 86*83*100 cm a výška pracovní desky je 51 cm, díky čemuž si každý rodič bude umět určit, zda je pracovní deska v kuchyňce dostatečně vysoká pro jeho šikovné dítě. Kuchyňka se vyznačuje velmi dobrým přístupem ze všech stran a navíc je zadní strana kuchyňky pokrytá nápisy a sympatickými motivy z kuchyně. Součástí dětské kuchyňky Tefal Studio XXL Bubble Smoby jsou i baterie, které budou rodiče moci do kuchyňky jednoduše zapojit a dítě se může směle pustit do vaření a pečení.

Dětská kuchyňka, pocházející z designérské dílny společnosti Smoby, patří mezi nejlepší hračky, které můžete nabídnout svému dítěti. Francouzští designéři si potrpí na prvotřídní design, reálné provedení všech linií a doplňků, jakož i celkovou funkčnost dětských hraček. Všechny hrany na kuchyňkách Smoby jsou zaoblené a jemné, s ohledem na bezpečnost dítěte a rodiče mohou bez starostí nechat své ratolesti hrát si s touto krásnou kuchyňkou plnou nezapomenutelných funkcí, co jim hrdlo ráčí.

Funkce a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • dávkovač ledu s kostkami ledu
  • pánev s funkcí otáčení
  • dávkovač sody/koly
  • espresso kávovar s vyměnitelnými kapslemi
  • předpečené potraviny pro realistický zážitek (steak, ryba)
  • bohatá výbava 38 doplňků
  • magický hrnec s bublající vodou
  • francouzská kvalita a design
  • vhodná pro všechny děti od 3 let
  • chladnička s otevíracími dvířky
  • trouba na pečení s otevíracími dvířky
  • výška pracovní desky stolu 51 cm
  • celková výška kuchyňky 100 cm
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu86*84*99 cm
Celková výška99 cm
Výška pracovní plochy51 cm
Rozměry balení77*24*80 cm
Celková délka86 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost7,7 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvafialová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.