Kuchyňka Mini Chef Smoby v kufříku s pečenými potravinami a 17 doplňky

Popis produktu

Smoby dětská kuchyňka Mini Chef je skvělá souprava nejdůležitějších doplňků do kuchyně v červeném kufříku. Hračka spolu obsahuje 17 doplňků, ke kterým patří talířky, příbory, pohárky, jídlo a leccos další. Všechno je to sbalené v stylovém a praktickém kufříku, takže malí kuchaři si svou hračku mohou vzít kamkoli s sebou. Dětská mini kuchyňka je vhodná pro malé kuchaře a kuchařky od 3 let. Kuchařská hračka podněcuje dětskou fantazii a také kreativitu, protože děti si mohou vymýšlet různé recepty a způsoby stolování pro sebe a své nejbližší.

Prostřednictvím malé dětské kuchyňky Mini Chef se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Je to ideální dárek pro všechny děti, které rády vymýšlejí a vytvářejí nové věci, pestré barvy zajistí, že souprava bude i skvělým doplňkem do dětského pokoje. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Kromě toho, že je to zábavný způsob jak si krátit čas, přispívá to i k mentálnímu rozvoji dětí. Nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s předměty, které každodenně používají dospělí, se přibližují k tomuto světu, k světu dospělých. Na to je skvělým prostředkem plastová souprava na hraní Smoby.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro kuchtíky. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Vlastnosti

  • dětská mini kuchyňka
  • v stylovém červeném kufříku
  • pro děti od 3 let
  • 17 doplňků, které nesmí chybět v žádné kuchyni
  • zajímavé opečené potraviny
  • kvalitní francouzský výrobek
  • vyrobena z odolného plastu
  • podněcuje dětskou fantazii a kreativitu
  • ideální na piknik v přírodě nebo hru doma
  • kufřík se snadno přenáší
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu26*30*29 cm
Rozměry balení26*30*29 cm
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.