Kuchyňka Loft 4v1 Smoby elektronická se zvuky, s vysouvací pracovní plochou a 25 doplňky stříbrná

Popis produktu

Smoby dětská kuchyňka Loft 4v1 je provedena v krásné a svěží kombinaci stříbrné, bílé a zelené barvy. Tyto barvy jsou momentálně in ve světě architektury a interiérového designu. Kuchyňka pro děti je elektronická a vydává různé druhy zvuků a efektů, co děti milují a cítí se jako v reálné kuchyňce. V sortimentu dětských kuchyněk je provedením, tak i kvalitním materiálům, produktům s nejvyšší kvalitou a proto patří k top produktům mezi dětskými kuchyňkami ve světě. Značka Smoby je renomovaný francouzský výrobce dětských hraček s dlouholetou tradicí a vysokou kvalitou materiálů nejpřísnějších evropských standardů. Dětská kuchyňka perfektně zapadne do interiéru dětského pokoje a zároveň nezabírá mnoho místa. Vašim ratolestem poslouží dlouhá léta. Je dostatečně velká a vhodná na hru pro jedno i více dětí. Společnou hrou si děti zdokonalují komunikační schopnosti a je to forma interakce, při které se děti socializují a napodobují dospělé. Kuchyňka pro děti je vhodná již od věku 3 let dítěte.

Je oblíbená u malých dívek i chlapců. Každé dítě si najde svou oblíbenou činnost a díky množství doplňků je hra s dětskou kuchyňkou nekonečnou zábavou během dlouhých let. Plastové materiály kuchyňky a doplňků jsou příjemné a sametové na dotek. Dětská kuchyňka Smoby obsahuje množství doplňků a detailů. Kuchyňka má spoustu úložného prostoru, díky čemuž se jednotlivé doplňky neztratí a jsou pěkně uloženy. Kuchyňku pro děti Loft 4v1 je možné přestavět dle potřeby až na 4 různé velikosti. Dětská kuchyňka má výsuvnou pracovní plochu. V centrální části kuchyňky je společný elektrický vařič s plynovým vařičem. Nad ním je umístěn panel s prkýnkem na krájení a nad ním jsou háčky pro uložení doplňků. V horní části z boku jsou hodiny, hned vedle je úložný prostor na talíře. Pracovní plocha kuchyňky obsahuje dřez na mytí nádobí s dlouhým moderním vodovodním kohoutkem, a jídelní koutek. Při otočení kolečka plynového vařiče vystoupí modré plamínky a vydávají realistické zvuky Cric-Cric.

Po položení hrnce nebo pánve na plochy elektrického vařiče kuchyňka vydává zvuky jako při vaření, pečení, smažení, bublání Blop-Blop. Elektrická plotýnka se po spuštění rozsvítí jako opravdová. Deska je na dotykové ovládání. Součástí dětské kuchyňky jsou moderní doplňky, příbory, talíře, recepty na kartách, hrnce a mnohé jiné. Celkem obsahuje dětská kuchyňka 25ks příslušenství a doplňků. Délka kuchyňky je 122 cm, což umožňuje hru více dětem. Hra dětem umožňuje vymýšlet různé kombinace a profese. Výška kuchyňky pro děti je 102 cm a její délka je 34 cm. Je to dostatečný prostor na zavěšení příboru, nádobí, receptů a hodinek s mechanickými ručičkami. Kuchyňský dřez na bočním křídle má moderní design. Dvířka kuchyňky jsou otevíratelné a poličky vysouvací. Koláč po upečení v troubě nabírá svůj tvar a vyplní celý plech. Krásná moderní kuchyňka je provedena v dynamickém provedení s velmi realistickými zvuky a světly. Výška pracovní desky je 50 cm. Je to velmi bezpečná a kvalitní kuchyňka, která je vyrobena z odolných plastových materiálů, které jsou zároveň jemné a sametové na dotek. Všechny doplňky, úchytky a tlačítka jsou vyvinuty přesně pro děti od 3 let věku.

Funkce a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • 4 různé velikosti - flexibilní
  • přístupná z každé strany
  • realistické zvuky jako při vaření Blop Blop
  • elektrický a plynový vařič s modrým plamenem
  • kuchyňské hodiny, dřez na mytí nádobí
  • espresso kávovar s kapslemi
  • od 3 let
  • celková výška 102 cm
  • 25 doplňků
  • vhodná pro dívky i chlapce
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu102*122*34 cm
Celková výška102 cm
Výška pracovní plochy50 cm
Rozměry balení66*26*74 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost6,03 kg
Barvastříbrná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.