Koloběžka Transformers Robots in Disguise Smoby Twist&Roll

Popis produktu

Koloběžka Transformers Robots in Disguise je tříkolová koloběžka od výrobce Smoby s funkcí otáčení koleček. Poskytne vašim nejmenším stabilní, ale zábavnou jízdu díky dvěma naklánějícím se kolečkům v přední části. Je to pevná koloběžka s kovovými řidítky, které mají protiskluzové rukojeti. Protiskluzový povrch je i na nášlapné části, aby dítě stálo na koloběžce stabilně a bezpečně. V zadní části koloběžky se nachází nožní brzda pro vyšší bezpečnost. Koloběžka Transformeři je vhodná pro děti od 3 let. Kolečka v přední a zadní části mají různý průměr, v případě potřeby se dají odmontovat a vyměnit za nová.

Otočné ovládání, při kterém se pohybem řídítek otáčejí přední kolečka, je velmi zajímavé pro všechny malé děti. Jízda na koloběžce je tak ještě vzrušující. Koloběžka Transformeři je skvělá první koloběžka pro děti, které se teprve učí jezdit na koloběžce a učí se jak s ní manévrovat. Má nádherné barevné provedení, které v dětech podněcuje jejich fantazii. Děti milují jízdu na koloběžce, protože je to vždy vzrušující zážitek a velmi zábavný způsob trávení volného času. Koloběžka pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti díky ní tráví čas na čerstvém vzduchu. Zároveň si trénují i ​​postřeh a reflexy.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce velmi kvalitních plastových hraček pro děti s jedinečným designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky: chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu. Koloběžka má nosnost 20 kg.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu56*23*68 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2 kg
Nosnost20 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.