Koloběžka Transformers Robots in Disguise Cartoon Smoby dvoukolová, skládací s nastavitelnou rukojetí od 5 let

Popis produktu

Koloběžka s komiksovým motivem Transformeři (Transformers Robots in Disguise) je nádherná a originální koloběžka pro všechny kluky od 5 let. Koloběžka má nosnost 50 kg. Má protiskluzová řídítka, která jsou zároveň sametově hebká na dotek. Filmový motiv, stylové barevné provedení, možnost jednoduchého sbalení na cesty – to vše jsou jedinečné součásti dětské koloběžky Smoby. Dětská dvoukolová koloběžka je lehká, jezdí se na ní velmi jednoduše a pohodlně. Koloběžka má výškově nastavitelnou rukojeť, proto se vašemu dítěti skvěle přizpůsobí. Řídítka se dají nastavit do tří výšek podle potřeby.

Kolečka jsou chráněně proti proražení, v případě potřeby se dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. Děti milují jízdu na koloběžce, protože je to vždy vzrušující zážitek a velmi zábavný způsob trávení volného času. Kromě toho se díky koloběžce děti učí udržovat rovnováhu, rozvíjejí pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti díky ní tráví čas na čerstvém vzduchu. Zároveň si děti trénují i ​​postřeh a reflexy.

V zadní části koloběžky se nachází nožní brzda pro vyšší bezpečnost. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky: chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu. Francouzský výrobce Smoby produkuje originální, bezpečné a kvalitní dětské hračky ze sametově jemného plastu. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu70*32*83 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,14 kg
Nosnost50 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.