Knížka do vody Cotoons Smoby voděodolná barevná od 12 měsíců

Popis produktu

Smoby knížka pro děti Cotoons do vodičky s veselými postavičkami a obrázky z pohádky z různých dějů je skvělá hračka do vody pro každé dítě od 12 měsíců. Knížka pro děti je odolná vodě, vhodná pro malé děti, které začínají poznávat svět. Obsahuje různé obrázky, na kterých se děti naučí, jak co funguje a co se kde odehrává. Kromě toho zaujme jejich pozornost natolik, že zapomenou, že se koupou, a tak se koupání promění na příjemnou zábavu. Tato dětská knížka je skvělý vzdělávací prvek nejmenších dětiček.

Knížka pro děti z příjemného materiálu, který je odolný vůči vodě a také vůči špíně. Vše se dá jednoduše vyčistit a setřít. Dětská knížka pro nejmenší děti je vhodná nejen na večerní koupání ve vaničce, ale i na čtení večer v postýlce - a nejen večer. Krásné obrázky si mohou dětičky prohlížet celý den, na cestách, procházkách kdekoliv. Obsahuje obrázky oblíbeného seriálu dětských postaviček Cotoons.

Knížka je vycpaná plátky pěny, takže je příjemná na dotek, a je také snadná, takže děťátku nevypadne z rukou. Dětská knížka má rozměry 15*14*2 cm. Tato knížka pro dětičky je vhodná pro nejmenší od 12 měsíců. Hra s touto knížkou je bezpečná, protože neobsahuje malé dílky. Smoby, francouzský výrobce hraček, je renomovaný výrobce hraček které jsou kvalitní a zároveň jedinečné. Je to kvalitní evropský výrobek, který má certifikát kvality, splňující přísné evropské normy.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu14*2*14 cm
Rozměry balení16*2*26 cm
Hmotnost0,07 kg
Notevodeodolna
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.