Hudební šperkovnice Jewellery Heart Musical Box-Cat Janod růžová ve tvaru srdíčka

Popis produktu

Janod hudební šperkovnice Jewellery Heart Musical Box-Cat je hračka vhodná pro holčičky od 3 do 8 let. Dětská šperkovnice s motivem kočičky má úžasný francouzský design, jemné růžové barevné provedení, tvar srdíčka, rozměry 13*12*9 cm. Malé parádnice i princezny si do dětské šperkovničky mohou uložit všechny své cennosti a poklady, například prsteny, náušnice, náhrdelníky, náramky. Po otevření šperkovnice přivítá malou parádnici příjemná melodie a srdíčko, které se točí do rytmu hudby po natočení šperkovnice.

V šperkovnici pro dívky je velký prostor na odkládání šperků, drobností a pokladů. Dalším nezbytným dívčím doplňkem je malé zrcátko ve tvaru srdíčka, ve kterém se holčičky mohou ohlížet. Dětská hudební šperkovnice je nádherná nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev. Dětská šperkovnička Janod se díky svému jedinečnému francouzskému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane nezbytným doplňkem v životě každého děvčátka.

Hračky francouzské značky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost. Dívky se paráděním a odkládáním šperků do své vlastní šperkovnice přibližují světu dospělé.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní edukační hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta.

Vlastnosti

  • hudební šperkovnice růžová
  • rozměry 13*12*9 cm
  • v růžové barvě, ve tvaru srdíčka
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 3 do 8 let
  • ideální na rozvoj jemné motoriky, hmatové citlivosti
  • děti se přibližují světa dospělých
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu13*12*9 cm
Rozměry balení13*9*13 cm
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,25 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.