Hrazda 2v1 Arch Cotoons Smoby elektronická s fotbalem a basketbalem od 3 měsíců

Popis produktu

Hledáte interaktivní hrazdu pro nejmenší děti od 3 měsíců? Dětská hrazda 2v1 Arch Cotoons Smoby je úžasná elektronická dětská hrazda se světlem a zvukem, která zároveň roste s vaším dítětem. Tato krásná hračka pro nejmenší má motiv hrdinů seriálu Cotoons, který znají děti na celém světě. Hrazda je hračka 2v1 a její celková výška je 53 cm.

Dětská hrazda pro nejmenší

Hrazda Arch Smoby zabaví děti již od 3 měsíců. Na dětské hrazdě je zavěšené zrcátko, se kterým může miminko hýbat a sledovat svůj odraz, který ho vždy zaujme. Dítě má dále k dispozici šustivý obláček s visícími stužkami, který svým šustěním zaujme pozornost dítěte. Uprostřed hrazdy se nachází sympatická figurka Cotoons žabka Wabap, která bude miminko hlídat. Doplňky na hrazdě se dají odejmout a vyměnit za jiné. Všechny doplňky na dětské hrazdě pro nejmenší jsou designované tak, aby zaujaly pozornost vašeho dítěte a zabavily ho na dlouhou dobu. Jak bude miminko postupně růst, určitě využije i další skvělé doplňky, které jsou součástí dětské hrazdy. Postupně jak dítě roste a učí se dělat své první krůčky, zaujme ho mnoho didaktických funkcí, jako jsou květy, které může otáčet, kroutit, mačkat či roztáčet. Interaktivní světélkující tlačítko vydá krásnou melodii, která pokaždé vykouzlí úsměv na tváři vaší ratolesti.

Sportovní centrum

Když je dítě připraveno, rodiče snadno změní dětskou hrazdu na multifunkční sportovní centrum. Dětská hrazda se dá změnit na basketbalové hřiště a dítě si může zkoušet své síly, aby trefilo do basketbalového koše přiložený míček. Za každý správný zásah odmění dětská hrazda děťátko zvukovým a světelným efektem. Pro malé nadějné fotbalisty se dá přeměnit hrazda na fotbalovou branku, kde si děti trénují svou přesnou mušku. Jednoduchým způsobem se dá síťka branky připevnit na dětskou hrazdu. Malí fotbalisté se tak mohou věnovat nácvikům střel do branky, která jim každý přesný zásah sdělí světelným a zvukovým efektem.

Řešení a dispozice

Dětská hrazda od francouzských designérů Smoby je vyrobena z kvalitních a odolných plastových materiálů, které jsou pro malé děťátko absolutně bezpečné. Všechny díly hrazdy pro nejmenší mají zaoblené hrany, takže si miminko může hrát se všemi doplňky bez obav o bezpečnost. Rozměry dětské hrazdy jsou 67*49*53 cm. Pro správné fungování hrazdy jsou potřeba 2 kusy baterií AA/LR6, které nejsou součástí balení. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, které se vyznačují svou kvalitou a odolností, neboť jsou vyráběny podle přísných norem evropských standardů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu67*49*53 cm
Celková výška53 cm
Rozměry balení49*51*12 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 2 x AA/LR6 not included
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.