Hravá kuchařka Chef Smoby Cup Cake v hrníčcích s recepty a formami na pečení od 5 let

Popis produktu

Hravá kuchařka pro děti Chef Smoby Cup Cake v hrníčcích s recepty a formami na pečení je fantastická kreativní sada pro všechny malé cukráře, se kterou si sami upečou krásné dorty ze skutečných surovin. Hravá kuchařka na pečení Cup cake barevných koláčků je vhodná pro všechny milovníky sladkostí od 5 let. Při výrobě i zdobení sladkých pamlsků pracují malí cukráři a cukrářky se skutečnými surovinami a jejich dokonalé výtvory je potěší dvakrát. Radost budou mít nejen z vlastně vyrobených a ručně ozdobených dortíků, ale následně si mohou dopřát za dobře vykonanou práci sladkou odměnu.

Tato kreativní sada pro všechny šikovné a tvořivé děti obsahuje až 16 kusů doplňků. 6 barevných hrnků, misku na přípravu těsta, lžičku, naběračky, 3 násady na přístroj na zdobení, zelený podnos, recepty a skutečné suroviny potřebné pro pečení a zdobení Cup Cake. Pečení koláčků s touto kreativní sadou pro děti je skutečně jednoduché. Stačí připravit těsto z přiložených surovin podle návodu uvedeného v receptu na pečení, vložit na 1 minutu do mikrovlnky, ozdobit a oslava může začít.

Hravá kuchařka pro děti Chef Smoby Cup Cake v hrníčcích s recepty a formami na pečení je skvělou a zábavnou hračkou z dílny renomovaného výrobce kvalitních hraček pro děti Smoby. Prostřednictvím hry a napodobováním dospělých se děti seznamují s výrobou cukrárenských sladkých pochoutek. Při hře se rozvíjí dětská fantazie a kreativita, jakož i jemná motorika rukou. Při pečení sladkých Cup Cake dortíků se děti učí vzájemně spolupracovat a komunikovat, čímž se rozvíjejí také jazykové a komunikační schopnosti.

Plast na hračkách Smoby je vyroben z kvalitních na dotek jemných materiálů a je pro zdraví dětí maximálně bezpečný. Hračky francouzské společnosti Smoby splňují i ​​ta nejpřísnější kritéria bezpečnosti a kvality, a proto je Hravá kuchařka pro děti Chef Smoby Cup Cake v hrníčcích s recepty a formami na pečení pro aktivity dětí maximálně bezpečná. Dopřejte radost vašim dětem z vlastnoručně upečených a ozdobených Cup Cake.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodFrancie
Rozměry balení30*7*30 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvapastelová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.