Hrací deka s hrazdou Cotoons Activity Smoby s chrastítkem, kousátkem a zrcátkem modrá

Popis produktu

Dětská deka Cotoons Activity je krásná hrací deka pro nejmenší děti, která má krásný motiv pohádky Cotoons. Barevné provedení modré a zelené se hodí hlavně pro kluky, již od narození. Deka na hraní Cotoons je originální dětská deka, kterou si zamiluje každé miminko. Má hebkou měkoučkou podložku, na které si děti mohou hrát nebo spinkat. Na hrací dece se nachází hrazda pro miminka. Na modré dětské hrazdě jsou zavěšené krásné pestrobarevné hračky. Patří k nim kousátko a chrastítko a také plyšová květinka se zrcadlem.

Dětská hrací deka je multifunkční hračka, která je nejen velmi zábavná, ale má také vliv na mentální rozvoj nejmenších dětí. V zrcadle dětičky pozorují svůj pohyblivý obraz a učí se tak orientovat na vnější svět. Něžná chrastítka zase pomáhají s rozvojem citlivého dětského sluchu. Každé miminko potřebuje při růstu zoubků i kousátko, proto deka na hraní Smoby obsahuje i pěkné kousátko pro miminko, které se dá snadno uchopit do malé dětské ručičky. Rozměry dětské deky na hraní jsou 84*82 cm a její výška je 53 cm.

Francouzský výrobce Smoby je producentem kvalitních plastových hraček pro děti různých věkových kategorií. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, ale zároveň je jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii a upoutají každé nejmenší děťátko. Hrací deka s hrazdou a chrastítky je výborný dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu84*82*54 cm
Celková výška54 cm
Rozměry balení56*41*7 cm
Celková délka84 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,6 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.