Společenská hra On the tip of the tongue Educa v angličtině od 5 let

Popis produktu

Dětská společenská hra On the tip of the tongue od španělského výrobce Educa potěší všechny děti od 5 let, které milují společenské hry. Součástí této hry je zelený chameleon, který soutěžícím vydává kartičky ve tvaru jazyka. Na těchto kartičkách jsou různé obrázkové nápovědy, které vedou malých soutěžících ke správné odpovědi. Indicii dostane každý soutěžící po stisknutí červeného knoflíku na zádech chameleona. Ten, kdo uhodne hádanku hned po první nápovědě, může chameleona odměnit 3 muškami. Soutěžící, který bude potřebovat více pomůcek, dává chameleon méně much.

Společenská hra pra děti On the tip of the tongue je zábavná hra pro více dětí, ale já zahrají se s ní i rodiče. Součástí balení společenské hry je jeden veselý chameleon, 102 kartiček s nápovědami, 72 žetonů s muškami, 1 set nálepek a pravidla hry v angličtině. Při hře se děti zabaví na dlouhou dobu a procvičují si nejen logické myšlení, ale i fantazii a představivost. Barevné kartičky s indiciemi a pestrými obrázky poskytují dětem více než 200 hádanek. Společenské hry jsou důležitou součástí dětství všech dětí, pomáhají vytvářet sociální vazby a nová přátelství a zároveň se při nich děti učí vítězit, ale i přehrávat.

Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her pro děti i dospělé. Splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, takže jsou pro děti zcela bezpečné. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení33,5*29,4*9,6 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.