Společenská hra Build a burger Educa v angličtině od 4 let

Popis produktu

Dětská společenská hra Build a burger od výrobce Educa přináší plno zábavy všem dětem od 4 let. Je tu skvělá hra pro děti, které jsou soutěživé a mají rády nové hry, které jsou originální. Součástí balení hry Build a burger je 32 karet s ingrediencemi, 1 hrací deska, 4 hrací figurky v různých barvách, 1 hrací kostka a pravidla hry v angličtině. Principem této dětské hry je co nejrychleji vyskládat burger, který bude obsahovat všechny suroviny - salát, rajčata, sýr, kečup, hořčici, okurku a mnoho dalších ingrediencí, bez kterých se pořádný burger neobejde.

Hra pro děti má jednoduchá pravidla: hráči hází kostkou a posouvají se po jednotlivých políčkách hracího pole. Zároveň sbírají ingredience na hamburger a předbíhají ostatních soutěžících. Kdo první sesbírá všech 8 kartiček s obrázky surovin a dokončí svůj burger, vyhrává. Díky této hře se děti učí vyhrávat, ale i přehrávat, podporují v sobě soutěživého a kolektivního ducha. Zároveň rozvíjejí svou kreativitu a fantazii a díky maličkým částem hry i jemnou motoriku. Tato hra přinese vašim dětem dlouhé hodiny plné veselého smíchu a zábavy.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Specializuje se zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her pro děti. Hračky Educa splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, proto jsou pro hry vašich dětí bezpečné. V nabídce firmy Educa je množství krásných naučných her a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší sbírce. Hračky Educa zaručí skvělou zábavu pro celou rodinu. Jelikož je tato společenská hra v angličtině, děti si prostřednictvím ní mohou rozšiřovat slovní zásobu anglického jazyka.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení25*25*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
Note25 min
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.