Houpačka Slon BIG s pohyblivýma ušima od 12 měsíců

Popis produktu

Dětská houpačka Slon BIG je skvělá houpačka pro všechny děti od 1 roku. Je provedena v krásné barevné kombinaci šedé, zelené a oranžové. Má ergonomicky tvarované oranžové sedadlo, na kterém děťátko sedí pohodlně a neunaví se ani po dlouhých chvílích houpání. Houpačka pro děti má veselý tvar slůněte s pohyblivými oušky, která zároveň slouží jako držadla. Celková délka houpačky je 85 cm a její celková výška je 50 cm. Houpačka je vyrobena z kvalitního plastového materiálu, který je odolný, pevný a zároveň jemný k dětským ručkám.

Díky svému tvaru je houpačka stabilní a poskytuje dětem bezpečnou zábavu. Je jako stvořená na houpání v zahradě, ale má praktické rozměry a hodí se i do každého dětského pokojíčku. Houpačka má hmotnost 4,9 kg, takže se dá bez problémů přenášet z pokoje na zahradu, či v kufru auta, aby ji děťátko mělo všude s sebou. Dětská houpačka Slon od německého výrobce hraček BIG má nosnost 50 kg a je vhodná pro všechny děti od 1 do 5 let. Veselý slon s krásnýma očima a roztomilým chobotem se stane nejlepším přítelem vašich dětí během jarních her. Houpání na dětské houpačce pomáhá při správném vývinu kyčelních kloubů dětí a posiluje dětské svalstvo.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Plasty na hračkách BIG obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že hračka je krásná a zářivá jako v první den po dlouhou dobu. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu85*34*50 cm
Celková výška50 cm
Rozměry balení78*39*35 cm
Celková délka85 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,9 kg
Nosnost50 kg
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.