Farma Eden Planet Smoby elektronická se skluzavkou a zvířátkem na kolečkách 7 cm od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby farma Sweet Planet je fantastická hračka se zvuky, která je vhodná pro dívky od 18 měsíců. Dětský domeček poskytuje dětem možnosti na vymýšlení mnoha dobrodružství pro jejich zvířátka na kolečkách. Zvířátka se mohou zahrát na skluzavce, kolotoči, vybrat si jídlo v koutku na krmení, pokochat se krásným stromečkem s ovocem, které se dá změnit, zavěsit se na houpačku nebo vyletět z vystřelovací plošinky. Při přechodu přes otevírací dvířka domek začne hrát melodii. Dívčí hračka je zdrojem ohromné ​​zábavy, holčičky se s ní zaručení zahrají a vesele zabaví velmi dlouhou dobu. Je laděná v oranžovo-zelených odstínech barev, vydává různé veselé zvuky a je vyrobena z hebkého kvalitního plastu.

Hračky se zvuky a všelijakými funkcemi, mezi které patří i patrový domek na hraní, jsou fantastické pro nejmenší děti, protože všestranně přispívají k růstu a optimálnímu rozvoji dětiček. Rozvíjí se logické myšlení, paměť, jemná i hrubá motorika, prostorové myšlení, sluch. Dále se podporuje i rozvoj fantazie a kreativity, protože děti si mohou od rána do večera vymýšlet s plastovou hračkou všelijaké pohádkové či dobrodružné příběhy. V dětském domku SMOBY se snoubí hra a zábava se zábavným vzděláváním nejmenších dětí. Děti také prostřednictvím dětského domečku poznávají barvy a tvary, domek opravdu hýří barvami a jednoznačně upoutá každé nejmenší děťátko.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce úžasných plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu38*30*27 cm
Rozměry balení34*13*34 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,41 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.