Pracovní dílna Auta 3 Smoby a skládací autíčko, otáčecí pracovní plochou, 21 doplňků

Popis produktu

Smoby dětská pracovní dílna Auta 3 je dokonalá hračka pro malého automechanika od 3 let. Celá dílnička včetně doplňků je vyrobena z kvalitního plastu, který je odolný a zároveň velmi příjemný na dotek. Tento stolek je novinkou a je velmi oblíbený zejména u chlapců. Stůl stojí na čtyřech nožkách, které jsou mezi sebou zpevněné, takže stůl je pevný a stabilní. Stůl je proveden v červené, šedé a černé barevné kombinaci. Pod pracovní plochou se nachází polička, kam si může malý kutil odložit jiné hračky nebo nářadí. Pracovní deska stolu je navíc otáčecí, díky čemuž se bude malý mechanik cítit jako ve skutečné dílně.

Na ploše se nachází i parkovací místo pro legendární autíčko McQueen ze známé a oblíbené Disney pohádky Auta 3, která je u dětí velmi populární. Stejně tak se na ploše nachází i červený panel, na který si může malý kutil libovolně připnout různé pracovní doplňky. Po obou stranách panelu si dítě může ukládat nářadí, ale i náhradní díly, které potřebuje mít stále po ruce. Součástí pracovní dílny jsou i stopky, které jsou pro každého závodníka nesmírně důležité. Malý mechanik si tak může změřit čas výměny pneumatik, ale i rychlost jízdy autíčka McQueen. Na pracovní desce se nachází i malý svěrák, kterým si může přidržet autíčko při jeho rozkládání a následném skládání, které je možné díky šroubovákům. Výbava obsahuje i kladívko, šroubováky a šrouby a náhradní díly, ze kterých si malý mechanik poskládá své vlastní autíčko McQueen.

Pracovní dílna Auta 3 pro děti je nová, moderní a krásná hračka od francouzského výrobce Smoby. Stolek je kompaktní a v případě potřeby se velmi snadno schová. Na výšku měří 83 cm, široký je 50 cm a dlouhý 26 cm. S touto dílnou a autíčkem McQueen si dítě užije spoustu zábavy. Navíc hra podporuje vývin motorických schopností a naučí dítě i něco ze světa aut a mechaniky. Francouzský výrobce Smoby vyrábí kvalitní a atraktivní dětské hračky, které se vyznačují zaoblenými hranami a sametovým povrchom a zárověn splňují přísné evropské standardy díky pěčlivé kontrole celého výrobního procesu. 

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu50*26*83 cm
Celková výška83 cm
Rozměry balení59*13*59 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.