Pracovní dílna Black&Decker Smoby s mechanickou vrtačkou, motorkou a 25 doplňky

Popis produktu

Smoby dětská pracovní dílna Black&Decker je krásná a ideální hračka pro malé kluky, kteří se rádi hrají na malé kutily. Dílnička je vyrobena z kvalitních plastů, které jsou odolné a hodně vydrží. Zároveň jsou však sametově příjemné na dotek a šetrné k pokožce. Provedená je v červené a černé barevné kombinaci a budí tak dojem skutečné pracovní pomůcky. Dílnička stojí na čtyřech nohách, přičemž mezi dvěma páry je spojena konstrukcí X, takže je pevná a stabilní. Mezi těmito nožičkami se nachází nakloněná polička na odložení pracovní nářadí, jako jsou například šrouby. Nářadí je ergonomicky řešené tak, aby jej dítě umělo správně uchopit a zacházet s ním. Pracovní dílnička byla vyrobena s ohledem na bezpečnost, proto jsou všechny tvary zaoblené. Je to velmi oblíbená hračka a děti, které rádi opakují po rodičích, si ji okamžitě zamilují.

Dětská pracovní dílna Black&Decker je důmyslně propracovaná, komplexní a krásná hračka od francouzského výrobce Smoby, který má dlouhou tradici a je zárukou dodržení nejvyšších evropských standardů. Pracovní plocha je prostorná a malý kutil tak může do sytosti využít svou tvořivost a vyrábět různé tvary. Na pravé straně pracovní plochy je malý svěrák, kde si může malý kutil přidržet motorku, nebo jiné dílka. Svěrák se nastavuje otáčením. Motorka pro děti se dá rozebrat a zpět složit za pomoci mechanické vrtačky, která se jednoduše ovládá stisknutím tlačítka. Své místo mě na levé straně stolku ve speciálním držáku.

Na pravé straně se nachází také plocha přizpůsobená na montování šroubů. Tuto plochu lemuje černý pracovní panel, který slouží k uchycení pracovních pomůcek, jako je kladívko, kombinačky či šroubovák. Celkem obsahuje dílnička až 25 doplňků. Díky této hře si dítě užije dlouhé hodiny zábavy. Přitom si však také zlepší jemnou motoriku, získá cit pro detail a naučí se manuální zručnosti, které jsou v pozdějším věku velmi důležité. Do hry může navíc přizvat i kamarády. Jeden bude závodník na motorce a druhý jeho mechanik. Vyvine si tak smysl pro týmovou spolupráci. Stolek je krásným doplňkem do dětského pokoje. Jeho rozměry jsou 50*26*75 cm. Vhodný je pro děti ve věku od 3 let.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu50*26*75 cm
Celková výška75 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,17 kg
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.