Dekorace do ho pokoje Sacred Totem Growth Chart Janod nalepovací od 3 let

Popis produktu

Nalepovací dekorace Sacred Totem Growth Chart je krásná ozdoba do pokoje dítěte vhodná pro všechny děti od 3 do 10 let. Dekorace pro děti má krásný indiánský motiv v modrých odstínech. Součástí dekorace je pěkný stromeček, který je zároveň metr na měření výšky dítěte, jsou na něm zobrazeny čísla od 50 do 147 cm. Celé balení obsahuje kromě metru na měření výšky 35 dalších nálepek na stěnu do dětského pokoje. Spolu vytvářejí krásný obraz, který si dítě může samo nalepit a rozvíjet tak svou jemnou motoriku. Je to nadčasová dekorace vyrobena z kartonového materiálu, která bude pěkná a atraktivní i několik generací.

Nalepovací dekorace pro děti s metrem je ideální součást dětského pokoje, působí uklidňujícím dojmem a zároveň velmi vkusně. Hračky a doplňky Janod mají dlouhou tradici výroby, přičemž se využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Použité barvy a laky na povrchové úpravě hraček a dekorací Janod jsou zdravotně nezávadné a bezpečné pro hru dětí. Veselá dekorace na zeď nesmí chybět v žádném dětském pokoji kvůli svému jedinečnému designu, veselým barvám a praktickému využití. Zaznamenejte si pokroky vašeho dítěte prostřednictvím nalepovacího metru na stěnu a uchovejte si tak vzpomínky na jejich dětství co nejdéle.

Janod je výrobce jedinečných a kvalitních hraček a dekorací s francouzským designem, které jsou nejen zábavné, ale i rozvíjejí inteligenci dětí. Jeho historie sahá do roku 1970. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dekorace do dětského pokoje s metrem na měření výšky dítěte
  • 35 nálepek na stěnu kromě metru
  • vhodná pro děti od 3 do 10 let
  • vyrobená ze zdravotně nezávadných materiálů, barev a laků
  • vhodná na stěnu do každého dětského pokoje
  • výška je 141 cm
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška141 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.