Deka pro nejmenší Perle-Buggy Blanket Kaloo micro-velour béžová od 0 měsíců

Popis produktu

Kaloo dětská deka micro-velour Perle-Buggy Blanket je krásná a jemňounká deka z mikrovlákna vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Jelikož má jemnou krémovou barvu, působí na děti uklidňujícím dojmem. S rozměry 70*85cm je vhodná na spánek či hraní pro všechny maličké děti. Hned po porodu dítě vnímá a zapamatuje si vůně a pachy, které ho obklopují, takže je důležité naučit dítě, aby rozeznalo svou vlastní vůni, aby si bylo vědomo své vlastní existence ve světě. Právě jemná deka pro miminka zachycuje vlastní vůni děťátka, takže tím, že na ní dítě leží, má jistotu, cítí se bezpečně v novém neprozkoumaném světě. Dětská deka Kaloo Perle-Buggy Blanket je jemná, hebká a měkoučká k dětské pokožce, každé miminko na ní bude mít hezké sny. Přichází v krásném dárkovém balení, takže jí můžete bez starostí obdarovat své nejbližší.

V prvních týdnech života dítěte je zvýšena jeho hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotek, na každý nový povrch a na vzbuzení a rozvoj této citlivosti je vhodná i deka pro nejmenší Kaloo. Nejmenší děti mají při usínání rady jemné uklidňující barvy, což splňuje i deka Kaloo, která je provedena v krásné béžové barvě. Při dece se netřeba bát případného dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každý výrobek Kaloo je přísně testován a splňuje i ty nejvyšší standardy a je tak připraven na dětské zkoumání, kousání a ochutnávání. Tato dětská deka se může díky jedinečnému provedení, jemným barvám a hebkému povrchu stát oblíbeným společníkem během spánku nebo hraní každého miminka.

Kaloo je francouzská společnost, která se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček a doplňků na spaní a koupání s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky a doplňky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček a doplňků je důkladně kontrolován, všechny musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětská deka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je samostatné praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita deky je třeba vyhnout se namáčení a ručnímu praní, praní s jinými mikrovlákny a používání bělidel a změkčovačů.

Vlastnosti

  • jemná měkká deka z mikrovlákna
  • rozměry 70*85cm
  • jemné barevné provedení
  • dárkové balení
  • samostatné praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita deky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu70*85 cm
Rozměry balení22*47 cm
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.