Deštník T-Rex Dino Janod čtvercový

Popis produktu

Dětský čtvercový deštník T-Rex Dino je krásný deštník vhodný pro děti od 3 do 8 let. Deštník pro děti má rozměry 72*72*73 cm, je tedy ideální pro každé malé dítě. Je lehký, takže děti nebudou mít problém udržet ho. Deštník má pěkný pohádkový motiv dinosaura. Tato pomůcka do deště má zajímavý čtvercový tvar, díky čemuž děťátko vynikne i v ponurém deštivém počasí. Je to nadčasový doplněk do ošklivého počasí, který se bude líbit několika generacím, vyrobený z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Díky jedinečnému designu, kvalitním materiálům a pestrým barvám se deštník s motivem dinosaura zalíbí všem dětem a nebudou díky němu smutné a nešťastné z deštivého počasí. Janod je výrobce jedinečných a kvalitních hraček a doplňků s francouzským designem, které jsou nejen zábavné, ale i rozvíjejí inteligenci dětí. Jeho historie sahá do roku 1970.

Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dětský deštník s veselým motivem
  • zajímavý čtvercový tvar
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • rozměry 72*72*73 cm
  • vhodný pro děti od 3 do 8 let
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu72*72*73 cm
Set produktůNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.