Deštník Kravička Janod čtvercový

Popis produktu

Dětský čtvercový deštník Kravička je krásný deštník vhodný pro děti od 3 do 8 let. Deštník pro děti má rozměry 72*72*73 cm, je tedy ideální pro každé malé dítě. Je lehký, takže děti nebudou mít problém ho udržet. Deštník má pěkný pohádkový motiv kravičky, která má uši a rohy vyčnívající z deštníku. Tato pomůcka do deště má zajímavý čtvercový tvar, díky čemuž děťátko vynikne i v ponurém deštivém počasí. Je to nadčasový doplněk do ošklivého počasí, který se bude líbit několika generacím, vyrobený z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Díky jedinečnému designu, kvalitním materiálům a pestrým barvám se deštník s motivem kravičky zalíbí všem dětem a nebudou díky němu smutné a nešťastné z deštivého počasí. Janod je výrobce kvalitních hraček a doplňků s francouzským designem, které jsou nejen zábavné, ale i rozvíjejí inteligenci dětí. Jeho historie sahá do roku 1970.

Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že si děti hrají a baví se v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní certifikáty: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dětský deštník s veselým motivem
  • zajímavý čtvercový tvar
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • rozměry 72*72*73 cm
  • vhodný pro děti od 3 do 8 let
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • inspirovaný francouzským designem
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu72*72*73 cm
Set produktůNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.