Designové studio Maggie&Bianca Smoby módní návrhářství 70 dílů od 5 let

Popis produktu

Máte doma malou módní návrhářku? Potěšte ji krásným dárkem s motivem oblíbeného seriálu Maggie&Bianca. Designové studio Maggie&Bianca Smoby módní návrhářství s bohatou výbavou 70 dílů splní sen každé holčičce od 5 let. Děti si mohou kombinovat jednotlivé outfity a dekorovat si skříňku s věšákem pěknými nálepkami, vše ve stylu oblíbeného seriálu. Malá módní návrhářka se zabaví s malým designovým studiem a módním návrhářstvím, které obsahuje pódium, kam si holčička může ukládat siluety nastylovaných modelek. Dále zde najde skvělý stojan na zavěšení ramínek a skříňku s uzavíracími dvířky a tabuli, na níž si bude moci připravovat své vlastní návrhy a zlepšení modelů.

Při své práci módní návrhářky dítě jistě využije i další skvělé doplňky: pera, plastové šablony, listy s předkreslenými návrhy, dekorativní nálepky a další pomůcky, které mu pomohou rozvíjet kreativitu při hře s designérským studiem. Dětské designové studio a módní návrhářství je dětská hračka, která pomáhá každé malé slečně s rozvojem její představivosti a fantazie, přičemž se učí, jak správně pracovat s barvami a zároveň se kreativně rozvíjí. Hra s designovým studiem a módním návrhářstvím je skvělý způsob, jak může každé malé děvčátko smysluplně trávit čas.

Francouzský výrobce Smoby je předním výrobcem dětských hraček, které se vyznačují kvalitou a bezpečností. Atraktivní francouzský design dětských hraček, dlouholetá tradice a jejich vysoká kvalita jsou známé rodičům a jejich dětem po celém světě. Všechny dětské hračky od Smoby podléhají přísným kontrolám během celého výrobního procesu, díky čemuž si udržují ten nejvyšší standard kvality.

Vlastnosti

  • bohatá sada doplňků
  • rozvíjí dětskou představivost a fantazii
  • atraktivní design
  • kvalitní zpracování všech dílů
  • vhodné pro dívky od 5 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení35*7*28 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,8 kg
Barvacyklamenová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.