Deka pro nejmenší My First Blanket Home Kaloo s výšivkou zajíček 85*70 cm z jemného měkkého materiálu od 0 měs

Popis produktu

Dětská deka My First Blanket je stylová a jemňounká deka z mikrovlákna, která je vhodná pro všechna miminka již od 0 měsíců. V originální bílé barvě s výšivkou zajíčka děti uklidňuje, vytváří dojem útulnosti. Hned po porodu dítě vnímá a zapamatuje si vůně a pachy, které ho obklopují, takže je důležité naučit dítě, aby rozeznalo svou vlastní vůni, aby si bylo vědomo své vlastní existence ve světě. Právě jemná deka pro miminka zachycuje vlastní vůni děťátka, takže tím, že na ní dítě leží, má jistotu, cítí se bezpečně v novém neprozkoumaném světě. Deka s rozměrem 85*70 cm přichází v krásném dárkovém balení, takže jí můžete bez starostí obdarovat své nejbližší.

V prvních týdnech života dítěte je zvýšená jeho hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotek, na každý nový povrch a na vzbuzení a rozvoj této citlivosti je vhodná i dětská deka Kaloo. Nejmenší děti mají při usínání rády jemné uklidňující barvy. S dekou se není třeba bát případného dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každý výrobek Kaloo je přísně testován a splňuje i ty nejvyšší standardy. Tato deka pro nejmenší se může díky svému originálnímu vzhledu a hebkému povrchu stát oblíbeným společníkem během spánku nebo hraní každého miminka.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových hraček a doplňků s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria, a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně. Dá se velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • měkoučká bílá deka z mikrovlákna
  • rozměry 85*70 cm
  • dárkové balení
  • samostatné praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita deky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • originální francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu85*70 cm
Rozměry balení34*5*26 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.