Čtyřkolka na šlapání Vega Smoby oranžová od 24 měsíců

Popis produktu

Smoby dětská čtyřkolka Vega na šlapání s pedály je vhodná pro děti již od 24 měsíců. Čtyřkolka pro děti je na řetězový pohon, podobně jako kolo a dítě ovládá směr jízdy pomocí řídítek. Čtyřkolka má robustní a přitažlivý vzhled, je velmi stabilní a každé dítě jízdu na ní miluje. Jízdou na pedálové čtyřkolce dítě nabírá koordinaci a pohybovou dovednost. Posiluje svaly a pohybem na čerstvém vzduchu si upevňuje zdraví.

Ergonomické a pohodlné sedadlo a řídítka zaručují příjemnou jízdu, při které nebude dítě ani po delší jízdě unavené. Rozměry čtyřkolky na řetězový pohon jsou 83 cm délka, 45 cm šířka, a její výška dosahuje 58 cm. Výška sedací plochy je 35 cm od země. Bezpečnost čtyřkolky Vega je zaručena díky pevným a odolným plastovým materiálům, ze kterých je vyrobena. Barevné provedení v bílé, oranžové a černé barvě působí dynamicky a realisticky. Proto je velmi oblíbenou u malých chlapců.

Řídítka čtyřkolky, jakož i její kostra, mají pevnou kovovou konstrukci. Dětská čtyřkolka má palubní desku, která díky nálepkám připomíná reálnou čtyřkolku. Stojí na 4 pevných kolech a její celkový design má aerodynamické vlastnosti. Smoby je francouzský výrobce dětských hraček a doplňků, nejvyšší kvality. Produkty Smoby jsou držiteli certifikátů kvality, a to je zárukou dlouholeté spolehlivosti. S touto jedinečnou čtyřkolkou zažije vaše dítě množství krásných chvil strávených jízdou a hrou se svými kamarády.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu83*45*58 cm
Výška sedací plochy35 cm
Nosnost30-50 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.