Chrastítko a kousátko Cotoons Activity Smoby pro kojence barevné

Popis produktu

Smoby kousátko a chrastítko pro kojence jsou vyhotoveny jako klíče pro nejmenší kousací ve stylu postaviček Cotoons. Je to krásná barevná hračka pro kojence vhodná pro děti od 3 měsíců. Klíče na hraní obsahují květinku, dva klíče a zrcátko. Hračky klíče se dají z kolečka odebírat nebo přidávat. Ideální pro období, kdy děťátku začnou růst zoubky a má do čeho kousat. Kojenecká hračka pro děti, klíče jsou měkké, neškodí dětem. Také je vhodné pro děťátko, když se učí rozvíjet jemnou motoriku, první doteky s okolím. Chrastítko a kousátko pro děti jsou vyrobeny z materiálu příjemného na dotek, barevně vkusně sladěné s obrázky Cotoons postaviček nebo můžete vložit i vlastní fotografie.

Je to ideální hračka pro děti, každé malé dítě miluje chrastění klíčů, které mají rodiče. Krásné barvy a tvary jsou pro dítě fascinující a upoutá jejich pohled na pohybující se rozmanité klíče, a také jejich chrastící zvuk odvede jejich pozornost od všeho. Smoby francouzský výrobce hraček je renomovaný výrobce hraček které jsou kvalitní a zároveň jedinečné. Plastový materiál je příjemný

a sametový na dotek, vhodný pro jemné dětské ručky. Je to kvalitní evropský výrobek, který má certifikát kvality, splňující přísné evropské normy.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu22.5*8*22 cm
Rozměry balení22*4*24 cm
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,25 kg
Barvapastelová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.