Chrastítko se zrcátkem Opice Sam Kaloo pro nejmenší od 0 měsíců

Popis produktu

Chrastítko se zrcátkem Opice Sam je originální doplněk od francouzské společnosti Kaloo, který stimuluje pozornost a rozvíjí miminko už od narození. Chrastítko ve tvaru opičky je z jemného a měkkého plyše, umožňuje dětem rozeznávat různé barvy, materiály a pomáhá jim s rozvojem sluchu. Opička se dá zavěsit za dlouhý ocásek, na který se navléknou barevné kroužky, které může poznávat a zkoumat doteky. Chlapci i holčičky se potěší i kulatému zrcátku, ve kterém si mohou prohlížet svůj pohyblivý odraz. Je vyhotoveno ze speciálního materiálu, bezpečného pro nejmenší dětičky.

Hračky pro nejmenší jsou důležité pro vývin každého dítěte, zvyšují aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech života je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodná i opička se zrcátkem. Je vyhotovena v pestrých a výrazných barvách, které jsou doporučeny pro nejmenší děti, protože nemají ještě zcela vyvinutý zrak a nevnímají všechny barvy spektra. Každá dětská hračka Kaloo je testována, splňuje i ty nejvyšší standardy.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá výrobou měkoučkých hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit. Doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška25 cm
Rozměry balení22*25 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.