Chrániče Safety Gear set M smarTrike na kolena a zápěstí z ergonomického plastu černé od 9 let

Popis produktu

Kvalitní chrániče pro děti Gear set M na kolena a zápěstí z ergonomického plastu od výrobce smarTrike je výborná volba pro všechny malé sportovce od 9 do 15 let, kteří se rádi prohánějí na bruslích, koloběžkách, skateboardech nebo odrážedlech. Dětské chrániče jsou v pěkném černém barevném provedení, takže zaujmou okolí na první pohled. Speciální vytvarovaný odolný plast na chráničích poskytuje dětem volnost při sportování a dostatečnou ochranu. Děti se s chrániči na zápěstích a kolenou budou cítit při sportu pohodlně a bezpečně, vnitřní strana chráničů je textilní, tlumí a zmírňuje pády.

Dětské chrániče patří k nejdůležitějším ochranným pomůckám, které ochrání vaše ratolesti před zraněním. Nadčasový design chráničů je zárukou toho, že je děti budou rády využívat a nosit opravdu dlouhou dobu. S chrániči od smarTrike si dítě bude výborně užívat volný čas, bez obav a starostí. Sportování a pobyt na čerstvém vzduchu je pro děti velmi důležité, přičemž se u nich rozvíjí jemná motorika, koordinace pohybů, zručnost a posilují se svaly. Kromě chráničů na zápěstí a kolena je určitě potřeba pro své dítě opatřit i další ochranné pomůcky – chrániče na lokty a přilbu.

Výrobce smarTrike je producent dětských tříkolek a odrážedel, které jsou populární na celém světě a jeho produkty jsou jedny z nejprodávanějších. Na světovém trhu již působí více než dekádu, je to světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek, je zárukou kvality, ale i bezpečnosti při hrách vašich dětí. Ochranné pomůcky od smarTrike jsou výbornou volbou pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 9 let
Rozměry produktuM (55-58 cm)
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.