Chodítko se zvukem a světlem Minnie Mouse&Friends Activity Walker Kiddieland od 9 měsíců

Popis produktu

Chodítko s motivem Minnie je určeno pro nejmenší děti od 9 do 36 měsíců. Je to vynikající motorická pomůcka pro děti s množstvím funkcí a se světelnými a zvukovými efekty, která pomáhá při prvních krůčcích. Díky širokému rozestoupení kol je chodítko pro děti stabilní a poskytuje dostatečnou oporu. Rukojeť chodítka je v ideální výšce pro malé dítě, a i když se neudrží rukama, umí se pohodlně opřít a nespadne. Krásné melodie, zvuky a světla na chodítku zaujmou děti na první pohled, budou si rozvíjet svou představivost a fantazii.

Dětské chodítko má oválný tvar, a proto je pro dítě bezpečné. Dětské chodítko je bílé barvy, která je krásně zkombinovaná s barevnou postavičkou Minnie, takže se hodí zejména pro holčičky, kterým poslouží i jako didaktická hračka. Na přední straně jsou různá tlačítka, otáčející se válce, které bude dítě zkoumat a hravým způsobem tak bude rozeznávat nové barvy a tvary. Součástí balení jsou i baterie 3 x AA.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje již od roku 1998, licenci na výrobky Disney získal v roce 2002. Kiddieland je rozšířen na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jejich cílem je nabízet pečlivým rodičům hračky, při kterých se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit.

Vlastnosti

  • kvalitní a bezpečné chodítko
  • design Disney rozprávky Minnie
  • elektronické funkce – baterie součástí balení
  • všestranně rozvíjí dítě
  • pro děti již od 9 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 9 měsíců
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 3 x AA/LR6 included
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.