Dřevěné chodítko a kočárek Wooden Baby Walker Pilow Corolle s měkkým polštářem pro panenku od 12 měs

Popis produktu

První kroky vaše dítko zvládne i díky dřevěnému chodítku z dílny francouzské značky Corolle. Minimalistické dřevěné chodítko a kočárek Wooden Baby Walker Pilow Corolle je skvělý pohybový pomocník a kočárek pro panenku v jednom, který bude vaše děťátko provázet již od 12 měsíců. Překrásné chodítko s jemným designem a vzorovaným polštářkem navrhli speciálně pro potřeby dětí designéři francouzské značky Corolle, kteří si potrpí na originalitu a krásný design. Dřevěné chodítko s tyrkysovými detaily má celkovou výšku 44 cm a disponuje úložným prostorem, který se v případě potřeby může přeměnit na kočárek pro panenku. Ta si po náročném dni a dlouhých hodinách hry odpočine na měkkém polštářku s rozkošným potiskem. Pevná a odolná dřevěná konstrukce chodítka zaručí, že se s ním dítě zabaví na dlouhé roky a potěší i další generaci dětí.

Chůze s dřevěným chodítkem Corolle dětem dodá při prvních krocích odvahu a naučí je udržovat stabilitu. Pevné držadlo jim zajistí dostatečnou oporu a kdykoliv se o něj budou moci opřít. Multifunkční hračka ze dřeva do velké míry ovlivňuje vývin dětí, pomáhá jim nejen s chozením, ale získávají i sebevědomí. Nádherný francouzský design chodítka probouzí zdravou dětskou zvědavost, rozvíjí umělecký talent dětí a estetické cítění. Dřevěný povrch chodítka je hladký a ošetřený, takže dětem nehrozí žádné nebezpečí a hru si mohou užívat opravdu naplno. Při dotyku s dřevem si rozvíjejí hmatovou citlivost, jemnou motoriku a zručnost. Chodítko díky tomu vytváří originální spojení mezi dětmi a přírodou. Chodítko a kočárek pro panenku v jednom je také krásným doplňkem dětského pokoje.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení.

Vlastnosti

  • dřevěné chodítko a kočárek pro panenku v jednom
  • s polštářkem
  • pro děti od 12 měsíců
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu44*39*25 cm
Celková výška44 cm
Rozměry balení40*28*15 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,6 kg
Barvatyrkysová
Vhodné pro panenku30 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.