Chodítko a kočárek s autosedačkou MiniKiss 3v1 Smoby s brzdou a bezpečnostním pásem od 12 měsíců

Popis produktu

Chodítko a kočárek s autosedačkou 3v1 ze série MiniKiss od francouzského výrobce Smoby je vhodné pro všechny holčičky a jejich panenky od 12 měsíců. Multifunkční hračka v krásných růžových odstínech pomáhá dětem s prvními kroky jako chodítko. Opírají se o něj, nabírají sebevědomí a snadno si osvojují správné pohyby. Díky tlačítkům na kolečkách s funkcí brzdění je zaručena jejich bezpečnost. Chodítko slouží i jako kočárek, do kterého je možné uložit panenku ve 2 polohách – díky otočnému sedadlu panenka sedí ve směru jízdy nebo obličejem k dítěti. Dítě se učí chodit a zároveň se stará a hraje si se svou panenku.

Kočárek pro panenky je vyhotoven z kvalitních a odolných plastů, jemných na dotek. Ochranný pás zabrání vypadnutí panenku ze sedadla. Ergonomická rukojeť je plně přizpůsobena pro malé dětské ručky. Odnímatelné sedadlo poslouží dětem jako praktická autosedačka, která se snadno přenáší, mohou si ji vzít spolu s panenkou na návštěvy a výlety. Výška hračky je 47 cm a její celkové rozměry jsou 50*45*47 cm. Panenka není součástí balení.

Hru s panenkami oblibuje mnoho dětí a zejména malé holčičky. Péčí o panenky se hravým způsobem přibližují světu dospělých, a proto jsou doplňky pro panenky velmi potřebné. Zlepšují si jemnou motoriku, manuální dovednosti a také komunikační a jazykové schopnosti. Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu50*45*47 cm
Rozměry balení49*15*58 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,3 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.