Chladící kousátko BIG červeno-modré od 6 měsíců

Popis produktu

Chladící kousátko značky BIG přináší úlevu při prořezávání prvních zoubků. Kousátko BIG je vyrobeno ze zdravotně nezávadných plastů a má masážní strukturu, která jemně ošetřuje dásně. Kousátko nese motiv autíčka, je vhodné pro děti od pěti měsíců a zahrají se s ním holčičky i kluci. V těle kousátka jsou ukryty malé kuličky, takže hračka navíc chrastí a poskytne děťátku více zábavy. Pro dosažení úlevy při prořezávání zoubků je třeba vložit kousátko na hodinu do ledničky. Studené kousátko s masážním povrchem, který šetrně masíruje bolavé dásničky, přináší okamžitou úlevu.

Výrobce-značka BIG zdůrazňuje, že kousátko bylo vyrobeno v souladu se zákonnými požadavky a použité materiály neobsahují škodlivou sloučeninu bisfenol A, takže se nemusíte obávat o zdraví svého děťátka. Nakolik si značka BIG dává záležet na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou zdravotně nezávadné a recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují bezpečnost výrobku vůči dětem. Dětské kousátko BIG má všechny hrany oblé, čímž se minimalizuje riziko zranění. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Červeno-modré kousátko BIG je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu10*9*1 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,1 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.