Cestovní polštář Zebra My Head Support Cushion Home Kaloo pro děti od 6 měsíců

Popis produktu

Cestovní polštář Zebra My Head Support z oblíbené edice Travel od francouzského Kaloo je vynikající doplněk na cestování, který si oblíbí všechny děti již od 6 měsíců. Stylový polštářek s motivem zebry zajistí chlapcům a holčičkám maximální pohodlí a komfort při cestování v autě. O tento originální polštářek si dětičky mohou opírat hlavičku, zajišťuje lepší stabilizaci krční páteře, zvyšuje bezpečnost a dítě rychleji usne i na dlouhých cestách. Nadčasový polštářek je vyroben z kvalitních mikrovláken a plyše, je jemňoučký a hebký na dotek.

Motiv zvířátka má velký význam při rozvoji představivosti a fantazie dětí, rozveseluje je a uklidňuje. Špičkový černo-bílý polštářek potěší každé dítě svým nadčasovým vzhledem a rodiče zase svým praktickým využitím. Rozměry polštářku jsou 22*24 cm. Je multifunkční – využijete ho nejen při cestování, ale i doma, kde se s ním může dítě hrát. Je bezpečný pro hru nejmenších dětí, splňuje vysoká kritéria kvality. Dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky. Zabudovaný látkový sáček ochrání polštářek před nečistotami a zároveň se dá díky němu snadno přenášet.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových hraček a doplňků s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria, a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo spokojeně a bezpečně.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu22*24 cm / 20*22 cm
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.