Kadeřnická česací hlava Hairdressing Head Corolle s krásně jemnými voňavými vlásky a 20 doplňky od 3 let

Popis produktu

Kadeřnická česací hlava Hairdressing Head z dílny francouzské značky Corolle promění vaše děti na kadeřnice a kadeřníky, kteří budou brzy vytvářet překrásné účesy celé rodině. Kadeřnická hlava na česání s dlouhými blond vlasy dětem pomůže zvládnout základní účesy na běžný den, ale také komplikované účesy na speciální příležitosti. Děti mají k dispozici až 20 překrásných doplňků, bez kterých se práce kadeřníka neobejde. Součástí malého kadeřnického salonu s hlavou na česání je hřeben, kartáč a nejrůznější gumičky do vlasů a sponky v bílé a růžové barvě.

Česací hlava Corolle díky prvotřídnímu zpracování vypadá velmi přirozeně a o úžasný zážitek během hry se postarají i kvalitní, husté vlasy s objemem v blond barvě. Ty může děťátko česat, zaplétat a vytvářet nejrůznější copánky, vkroče a účesy podle vlastní fantazie a může předstírat, že je kadeřnice. Originální hlava na česání vhodná pro děti od 3 let je přizpůsobena věku dětí po všech stránkách. Prostřednictvím hry s touto jedinečnou hračkou se děti přibližují světu dospělých, rozvíjejí svou fantazii a kreativitu. Prvotřídní materiály Corolle příjemné na dotek i pohlazení přinesou dětem ničím nerušenou hru, během níž si děti procvičují jemnou motoriku, ale i komunikační schopnosti.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení.

Vlastnosti

  • kadeřnická hlava na česání
  • dlouhé blond vlasy
  • 20 doplňků
  • jemná vanilková vůně
  • pro děti od 3 let
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška27 cm
Rozměry balení19*39*32 cm
Hmotnost1,3 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.