Porcelánová čajová souprava Hello Kitty Smoby 12dílná z kvalitního porcelánu

Popis produktu

Překvapte své děti stylovou porcelánovou čajovou soupravou Hello Kitty, se kterou mohou svým sourozenců a kamarádům připravit čajové posezení. Dětský porcelánový set je vyzdoben nádhernými obrázky veselé animované kočičky Hello Kitty, kterou znají děti po celém světě. Stylový bílý porcelán působí elegantním dojmem, má tlusté stěny, vyznačuje se vysokou kvalitou a odolností. 12dílná sada obsahuje čajník, 4 talířky, 4 šálky a nádobku na cukr. Talířky jsou vyzdobeny i barevným vzorem hvězdiček, které si oblíbí děti na první pohled.

Porcelánový set Hello Kitty využijí dětičky při oslavách narozenin, piknicích a posezeních. Sada na čaj o páté je vyrobena z nejkvalitnějšího porcelánu. Kočička Hello Kitty a jemný barevný vzor na doplňcích rozvíjí dětskou fantazii a představivost, spolu s kamarády a sourozenci si mohou děti vymýšlet různé veselé příběhy. Chlapci i dívky si při popíjení čaje tříbí komunikační schopnosti, při manipulaci s čajníkem si procvičují jemnou motoriku. Hrou na hostitele napodobují své rodiče, učí se zásadám správného stolování, jak servírovat čaj a obsluhovat hosty. Čajová sada je i vhodným doplňkem k dětským kuchyňkám a obchůdkům, děti budou mít při hře realističtější zážitek. Rozměry produktu jsou 25*6*21 cm.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem moderní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení25*6*21 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,45 kg
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.