Čajová souprava Princezny Tin Tea Set Smoby z plechu 14 dílů

Popis produktu

Dětské čajové soupravy se těší stále větší popularitě. Čajová souprava Tin Tea Set je vyrobena z kvalitního plechu s motivem Princezny Disney a přichází rovnou z dílny renomovaného francouzského výrobce Smoby. Čajová souprava potěší každé malé děvčátko od 3 let. V čajové soupravě v růžovo-bílém provedení s modrými detaily si dítě najde sadu 14 doplňků: 4 šálky s podšálky, 4 talířky, čajník a tác. Hračka je výborným doplňkem ke kuchyňkám Smoby a zároveň podněcuje dětskou fantazii a kreativitu ve spojení s pohádkovým motivem Princezny.

Krásné růžové provedení, spolu s veselými obrázky Princezny, zaručí, že čajová souprava bude skvělý doplněk do každého dívčího pokoje. Holčičky se naučí správně podávat a servírovat čaj, budou se cítit dospělejší a zodpovědnější. Nejenže se výborně zabaví, ale také se u nich bude rozvíjet tvořivost, kreativita a fantazie. Čajová souprava pro děti je vhodná i pro přípravu čajového večírku pro kamarády nebo sourozence. Rozměry soupravy jsou 25*16*8 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce dětských hraček. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality a originálního designu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu25*16*7 cm
Rozměry balení20*31*9 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,3 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.