Čajová souprava Princezny Smoby porcelánová s 12 doplňky

Popis produktu

Smoby dětská čajová souprava Princezny je krásný dětský porcelánový čajový set, který je ideální pro každé holčičku, které se chce hrát na hostitelku a naservírovat svým kamarádkám pravý čaj o páté. Dětský porcelánový set je laděn v designu těch nejkrásnějších a nejoblíbenějších princezen z Disneyho pohádek, jako jsou Popelka, Sněhurka, Ariel, Bella nebo Zlatovláska. Každé holčička si najde tu svou oblíbenou princeznu. Dětská čajová souprava z porcelánu vypadá velmi dívčí, moderně a elegantně. Krásný bílý porcelán má tlusté stěny a je velmi kvalitní a odolný, díky čemuž je bezpečný pro všechny děti od 3 let.

Dětský porcelánový čajový set je tvořen 12 doplňky, se kterými si vaše holčička může vyčarovat skutečně nádherné posezení. Dětský porcelánový set Princezny je vhodný i na každou dětskou oslavu. Francouzská společnost Smoby má dlouholetou tradici a je zárukou výroby kvalitních a jedinečných modelů hraček pro vaše děti. Dětská čajová porcelánová souprava Princezny je provedena v bílé barvě a doplněna o nádherné barevné obrázky princezen a jiných královských doplňků. Porcelánový set pro děti se skládá ze 4 talířků, 4 čajových šálků s ouškem, krásného čajníku, nádobky na mlíčko nebo smetanu a malé nádobky na cukr.

Porcelánový čajový set vypadá velmi elegantně a je ideálním doplňkem ke každé dětské kuchyňce. Díky dětské čajové soupravě z kvalitního porcelánu se vaše holčička bude cítit jako skutečná hostitelka. S čajovým porcelánovým setem Princezny se vaše malá princeznička může naučit jak správně stolovat, servírovat čaj a obsluhovat hosty. Rozměry balení porcelánového setu pro děti jsou 25*5*21 cm. S dětskou čajovou sadou Princezny si vaše děti užijí spoustu zábavy a mohou si otevřít vlastní malou čajovnu pro své kamarádky. Nádherná a kvalitní čínská porcelánová čajová souprava v moderním designu se svým propracovaným a detailním provedením blíží až k sběratelským kouskem.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu12 ks súprava
Rozměry balení25*5*21 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,58 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.