Čajová souprava Frozen Smoby plechová se 14 doplňky

Popis produktu

Smoby čajová souprava Frozen je něžná dívčí hračka z plechu na přípravu dětského čajového večírku. Má krásný motiv pohádky Ledové království. Dívčí hračka spolu obsahuje 14 doplňků: 4 šálky s podšálky, 4 talířky, čajník. Holčičky si mohou celou dětskou čajovou soupravu poskládat na moderní a velmi elegantní tác. Obrázky slavných princezen Anny a Elsy určitě upoutají a potěší každé nejmenší holčička, hračka je vhodná od 3 let. Hračka pro dívky podněcuje dětskou fantazii a také kreativitu, protože děti si mohou vymýšlet různé příběhy a dobrodružství spojené se stolováním a výrobou čaje nebo si při čajíku mohou poklábosit se svými kamarádkami. Také je to skvělý doplněk ke kuchyňce Smoby.

Prostřednictvím čajové soupravy Ledové království se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Pestré barvy zajistí, že souprava bude i skvělým doplňkem do dívčí pokoje. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Kromě toho, že je to zábavný způsob jak si krátit čas, přispívá to i k mentálnímu rozvoji dětí. Nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s předměty, které každodenně používají dospělí, se přibližují k tomuto světu, k světu dospělých. Na to je skvělým prostředkem plechová souprava na přípravu čajového večírku Smoby.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry balení20*31*9 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,5 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.