Čajová souprava Máša a medvěd Smoby porcelánová s 12 doplňky

Popis produktu

Smoby porcelánová čajová souprava Máša a medvěd je pěkná hračka s motivem oblíbené pohádky, vhodná pro dívky od 3 let. Dívčí hračka spolu obsahuje 12 doplňků: 4 šálky, 4 talíře, nádobku na cukr a čaj s poklicemi. Pohádka Máša a medvěd potěšuje děti na celém světě již dlouhou dobu, proto dětská čajová souprava určitě upoutá vaše děťátko, hračka je vhodná od 3 let. Hračka pro dívky podněcuje dětskou fantazii a také kreativitu, protože děti si mohou vymýšlet různé příběhy a dobrodružství spojené se stolováním a výrobou čaje nebo si prostě mohou poklábosit se svými kamarádkami. Také je to skvělý doplněk ke kuchyňce Smoby.

Prostřednictvím čajové soupravy Máša a medvěd se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Pestré barvy zajistí, že souprava bude i skvělým doplňkem do každé dívčí pokoje. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Kromě toho, že je to zábavný způsob jak si krátit čas, přispívá to i k mentálnímu rozvoji dětí. Nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s předměty, které každodenně používají dospělí, se přibližují k tomuto světu, k světu dospělých. Na to je skvělým prostředkem souprava na přípravu čajového večírku Smoby.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce hraček pro děti. Hračky Smoby jsou velmi kvalitní a odolné, sametové na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry balení25*5*21 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,56 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.