Kočárek pro panenku Hello Kitty Premiere Smoby bugina (49 cm rukojeť) tmavorůžová od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby kočárek bugina Hello Kitty Premiere pro panenku je vhodný pro malé děti již od 18 měsíců. Kočárek pro panenku je proveden v přitažlivé kombinaci růžové barvy, s tečkovanou sedačkou a krásným obrázkem kočičky Hello Kitty, která je tak oblíbenou u všech malých dětí. Potah kočárku je vyroben z příjemného a kvalitního materiálu. Do kočárku se vejde panenka s rozměrem 42 cm. Konstrukce kočárku je vyrobena z pevného a odolného plastu. Výška rukojeti kočárku pro dětičky je ve výšce 49 cm. Je to velmi pevný a stabilní kočárek, s jedinečným designem, který si získá srdce každého malého děvčátka. Díky své odolnosti a pevné konstrukci dětem poslouží dlouhá léta.

Kočárek pro dětskou panenku je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s citem pro francouzský design, s pevnou konstrukcí, s odolnými plasty. Plastový materiál je kvalitní a sametový na dotek. Je to realistická replika opravdového sportovního dětského kočiara- buginy. Před panenkou je plastová ochrana, aby nevypadla z kočárku. Kola jsou plastové a vyrobeny z pevného materiálu. Kočárek se jednoduše skládá a nezabírá mnoho místa. Děti milují hru s panenkou, rádi ji koupi, převlékají, krmí, uspávají nebo kočárku.

Kočárek pro panenku je skvělý doplněk, pro každou malou princeznu, která chce svou panenku vzít na procházku. Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Panenka může být vymyšleným přítelem dítěte, se kterým si vytvoří svůj vlastní svět. Seznamuje se s lidskými city, hraje se na maminku a přitom napodobuje dospělé. Rozměry kočárku Smoby jsou 36*45*49 cm. K čištění používejte pouze houbičku, lehce navlhčenou ve vodě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu36*45*49 cm
Celková výška49 cm
Rozměry balení37*9*61 cm
Výška rukojeti49 cm
Hmotnost1,10 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.