Sluneční brýle bílé Sunglasses Corolle pro 36 cm panenku od 4 let

Popis produktu

Úžasné sluneční brýle Sunglasses pro panenku Ma Corolle z dílny francouzské značky Corolle ochrání oči panenky před slunečními paprsky! Jako jediný eshop na trhu vaše děti potěšíme nádhernými slunečními brýlemi v bílé barvě. Tyto výjimečné sluneční brýle s kočičím rámem pro panenku Corolle jsou stylové a splňují nejnovější módní trendy. Skvělé sluneční brýle jsou jako stvořené pro panenku s velikostí 36 cm a perfektně doplní každý outfit, který vaše děti panence Corolle vyberou.

S originálními slunečními brýlemi Sunglasses Corolle v bílé barvě bude panenka vašeho děťátka vypadat jako topmodelka. Dokonale propracované detaily tohoto doplňku pro panenku a prvotřídní materiály zpestří každou hru s panenkou. Hra na profese je v raném dětském věku velmi důležitá, protože děti mimo jiné poznávají vlastní emoce a přebírají odpovědnost za své činy. Díky obrovskému množství doplňků Corolle mohou děti své panenky krmit, přebalovat, uspávat či koupat, a to vždy ve společnosti těch nejlepších a nejkrásnějších hraček.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení.

Vlastnosti

  • sluneční brýle v bílé barvě
  • pro panenku s velikostí 36 cm
  • od 4 let
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení1*11*14 cm
Hmotnost0,02 kg
Barvabílá
Vhodné pro panenku36 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.