Futbalové branky Panna foldable steel football goal Exit Toys skládací ocelový rám 2 kusy 150*60 cm

Popis produktu

Futbalové branky Panna Foldable steel football goal od holandské značky Exit Toys je perfektní sada 2 futbalových branek, díky kterým si děti zahrají futbal na jakémkoli místě. Díky ocelovému rámu jsou velmi pevné a odolné, dají se poskládat a připravit na hru během krátké chvilky. Přenosné branky jsou velmi skladné, nezabírají mnoho místa, využijete je i na menší zahradě a dvoře.

Branka sestává z galvanizovaného ocelového rámu, který má povrch ošetřen práškovou barvou, takže výtečně odolává povětrnostním podmínkám a pyšní se vysokou odolností proti korozi. Praktická černá síť je ozdobena logem Exit Toys. Stylové branky mají rozměry 150*60*60 cm. Zahrají si s nimi děti již od 3 let, využijí je při futbale se svými sourozenci a kamarády.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71. Sada futbalových branek se vyznačuje pravým holandským stylem a pomáhají chlapcům a dívkám zdravě sportovat na čerstvém vzduchu, soutěžit, kdo dá více gólů. Při hraní futbalu si zpevňují svalstvo na rukou a nohou, učí se odhadovat vzdálenosti a přesnost při střelbě na bránu.


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu60*150*90 cm
Hmotnost13 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.