Fotbalová branka Maestro steel football goal Exit Toys 180*120 cm ocelový rám

Popis produktu

Fotbalová branka Maestro steel football goal od holandské značky Exit Toys představuje vynikající dárek pro všechny děti již od 3 let, které rády hrají fotbal. Černá fotbalová branka je velmi robustní a pevná, díky svému tvaru a praktickým rozměrům se hodí do každé zahrady. S fotbalovou brankou Exit Toys si děti procvičí své fotbalové triky kdykoliv budou chtít. Díky kotevní sadě branku rychle a jednoduše upevníte do země a hra může začít.

Branka sestává z galvanizovaného ocelového rámu, který má povrch ošetřen práškovou barvou, takže výtečně odolává povětrnostním podmínkám a pyšní se vysokou odolností proti korozi. Praktická černá síť s logem Exit Toys je na rámu upevněna originálním způsobem, díky kterému se fotbalistům míč nezasekne mezi rámem a sítí. Skvělý doplněk představuje i tréninková stěna, kterou si děti připevní na branku a budou trénovat přesnost při strefování přes její otvory.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71. Branka se vyznačuje pravým holandským stylem a pomáhají chlapcům a dívkám zdravě sportovat na čerstvém vzduchu. Při hraní fotbalu si zpevňují svalstvo na rukou a nohou, učí se odhadovat vzdálenosti a přesnost při střelbě na bránu.

Vlastnosti

  • galvanizovaný ocelový rám s práškovou barvou
  • vysoká odolnost proti povětrnostním podmínkám a korozi
  • rozměry 180*120*60 cm
  • váha 17 kg
  • holandský design Exit Toys


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu120*180*60 cm
Hmotnost17 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.