Box na svačinu Lunch Bag Flower Power Jeune Premier ergonomický luxusní provedení

Popis produktu

Box na svačinu nebo ta nejstylovější dětská kabelka, jakou jste kdy viděli? Rozhodnutí je jen a jen na vaší dceři. Box na svačinu Lunch Bag Flower Power Jeune Premier je vytvořen k tomu, aby ochránil školní svačinu před rozmačkáním či vylitím, ale zároveň je překrásným módním doplňkem. Nový školní rok se začne jedině s svačinovým boxem z dílny luxusní belgické značky Jeune Premier. Box na svačinu Lunch Bag Flower Power Jeune Premier má sice retro nádech, ale navržen je podle nejnovějších módních trendů a požadavků dětí, které milují módu již odmalička. Svačina, kterou si vaše dcera ve škole vybere z nového svačinového boxu Jeune Premier, bude chutnat stokrát lépe.

Luxus a kvalita

Stačí jeden jediný pohled na tento designový a nadčasový box na svačinu a děti se budou do školy těšit jako nikdy předtím. Zbrusu nový vzorovaný box Jeune Premier je vyroben z kvalitního voděodolného polyesteru, takže se velmi snadno čistí. Lehká, avšak odolná tkanina je zpracována tak, že dokonce nezachytává ani špínu, což je při svačinovém boxu obrovskou výhodou. Box na svačinu/kabelka je navíc díky prvotřídním materiálům a zpracování nepromokavý zevnitř i zvenčí a je lehký jako pírko - prázdný váží pouhých 0,22 kg. Vlastnit tento svačinový box je na celém školním roce prostě to nejlepší.

Luxusní svačinový box Jeune Premier je promyšlený do toho nejmenšího detailu. Svědčí o tom například nastavitelný a zároveň odnímatelný popruh se zlatým detailem, kterým si mohou stylové školačky kabelku převěsit přes rameno. Dalším nepřehlédnutelným detailem je praktická ručka, za kterou mohou děti box uchopit do ruky nebo zavěsit na věšák. V neposlední řadě děti i rodiče zaujme elegantní magnetické zapínání, které ještě více podtrhuje luxusní provedení svačinového boxu Jeune Premier.

Jedinečný design

Světlemodrý box na svačinu Jeune Premier s motivem květinek a přívěskem vypadá krásně zvenku, ale má toho co nabídnout i při pohledu zevnitř. Jeho objem 5 litrů toho dětem sice mnoho neřekne, ale důležitější je, že se do něj bez problémů vejde chutná svačinka a láhev s oblíbeným nápojem. Kabelka na svačinu po otevření odhalí jednu prostornou přihrádku, takže k svačině se děti dostanou rychle a snadno a před hladem jejich nic nezastaví. Tento stylový box na svačinu Jeune Premier je nezbytnou součástí výbavy každé školačky, která již v útlém věku miluje módu. Právě proto si na jeho designu dali návrháři Jeune Premier skutečně záležet.

Sami jsou rodiče a vědí, že do školy se chodí s radostí právě tehdy, když si s sebou děti mohou vzít krásné školní pomůcky. Zapomeňte na svačinu zabalenou v igelitovém sáčku a zabalte dětem chutnou svačinu do módního boxu, který si spolužačky snadno spletou s kabelkou. Dovolte dětem ponořit se spolu s barevnými květinkami do světa fantazie a kreativity a nechte jim volnou ruku při vytváření vlastního módního stylu. Design boxu na svačinu navržený rukou už na první pohled nese známky originality, kterou jinde jen tak snadno nenajdete a postará se o to, že vaše dcera bude chodit do školy s radostí.

Vlastnosti

  • luxusní box na svačinu Jeune Premier
  • pro děti od 24 měsíců
  • hmotnost 0,22 kg
  • objem 5 litrů
  • rozměry 23*23*10 cm
  • voděodolný materiál odpuzující špínu
  • ručně kreslený originální design
  • navržený v Belgii
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno v Belgii
Rozměry produktu23*23*10 cm
Celková výška23 cm
Hmotnost0,22 kg
Objem L5,0 l
Barvamodrá
Set produktůNe
Vhodné pro výšku dítěte98 - 158 cm
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.