Robustní modré boby Snow Carver Blue Paw Patrol BIG s optimálním carvingovým profilem od 5 let

Popis produktu

Modré boby Snow Carver Paw Patrol od německého výrobce BIG představují skvělou zimní hračku, se kterou se na sněhu zabaví kluci i holky již od 5 let. Speciálně tvarovaný carvingový profil umožní snadné klouzání bobů a rychlou jízdu po zasněžených kopcích. Zadní část bobů zabraňuje vyklouznutí dítěte během jízdy a 2 držadla mu dodají jistotu a stabilitu při každém sjezdu z kopce. Stylové tmavomodré boby jsou na svahu dobře viditelné a jsou vyzdobeny nálepkami oblíbených pejsků z televizní série Tlapková Patrola. Boby jsou opatřeny šňůrkou, díky které si je dítě může snadno táhnout za sebou.

Boby jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu, jsou mrazuvzdorné, odolají teplotám do -20 ° C. Robustní a pevná konstrukce se vyznačuje vysokou nosností až 60 kg. Rozměry bobů jsou 99*53*19 cm. S boby od německého výrobce BIG se děti zabaví ve sněhu na dlouhé hodiny. Prostřednictvím dětských bobů se rozvíjejí pohybové dovednosti dětí, posiluje se svalstvo na nohou i rukou. Rychlou jízdou po kopcích se posiluje i odvaha dětí, při společných zimních radovánkách si děti rozvíjejí sociální vazby se svými kamarády a získávají skvělé zážitky. Děti se při bobování zároveň otužují a budují silnou imunitu na čerstvém vzduchu.

Boby BIG jsou testovány německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu99*53*19 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.