Thread Bear Design: hra bez omezení

  Kategorie: Tipy na hračky,
6 min.
07. říj'19

Naše rodinka hraček pro děti se opět rozrostla! Tentokrát k ní přibyly překrásné doplňky z textilu, které si děti i rodiče získají tím nejkrásnějším designem z kouzelných britských ostrovů. Dovolte nám představit vám novou značku v naší nabídce, Thread Bear Design, která se postará o hry plné fantazie a kreativity.

Bylo, nebylo, byla jednou talentovaná Danielle Hansonová a neméně nadaný Nick Shirley, ve kterých roky dřímaly úžasné nápady. Jednoho dne v roce 2017 dali tito dva britští designéři hlavy dohromady a přišli s geniálním plánem, z něhož se zrodila značka Thread Bear Design. Vášeň tvořit něco krásného a jedinečného a zároveň zkušenosti s tvorbou dětských hraček přetavili Danielle s Nickem do nádherných produktů, které se nyní díky nám dostanou i do rukou vašich dětí.

Plast thread bear design

Design, bezpečnost a hodnota

Britský design inspirovaný barvami přírody s originálními ilustracemi, maximální bezpečnost při hře a v neposlední řadě hodnotná hra. Těmito prioritami se designéři značky Thread Bear Design řídí při navrhování nových produktů a dávají si záležet na tom, aby dané podmínky splňoval každý produkt, který se z jejich dílny dostane do dětských pokojů. Překrásné hračky z těch nejlepších materiálů díky krásným ilustracím stimulují učení, probouzejí u dětí zvědavost a podporují kreativní myšlení.

Mnozí rodiče jistě ocení fakt, že produkty Thread Bear Design jdou s dobou a jsou vhodné jak pro dívky, tak i pro chlapce. Zejména nová kolekce textilu, kterou u nás najdete, je genderově neutrální a každá jedna zástěra, plášť, penál či taška potěší stejně chlapce, ale i holčičky. Důkazem toho jsou nádherné kombinace barev a motivů, které v dětech probudí hravost a smích.

Vaření i pečení v originálních zástěrách nebo hra s plastelínou, vodou či pískem v pláštích se díky výjimečným ilustracím a prvotřídním materiálům promění na neuvěřitelné dobrodružství. Na své si přijdou malí milovníci jednorožců či autíček, ale i zvířátek, rozkošných příšer a dokonce dinosaurů. Úžasné doplňky propracované do toho nejmenšího detailu chytnou za srdce všechny děti od 3 let, ale už teď je nám jasné, že rozplývat se nad nimi budou zcela určitě i rodiče.

Malá a stále relativně mladá firma se sídlem ve Velké Británii vyrábí opravdu prvotřídní textilní hračky, které jsou zhotoveny ze 100% bavlny se speciální biorozložitelnou ochrannou vrstvou TPU. Starostliví rodiče si díky tomu mohou být jisti, že jejich děti budou trávit čas ve společnosti hraček, které splňují nejvyšší ekologické standardy a podporují nezávislý trh. Koupí hraček Thread Bear Design tak nejen potěšíte děti krásným dárkem, ale zároveň podpoříte malou britskou značku, které záleží na budoucnosti naší planety a na budoucnosti našich dětí.

Zastera thread bear design blog

Nekonečná zábava s novými pomocníky

Ukrývá se ve vašich dětech kuchařský potenciál? Zdá se vám, že svými malými ručkami dokážou z beztvaré plastelíny vymodelovat překrásné výtvory? Vidíte je neustále s barvičkami v rukou a víte, že jejich fantazie pracuje na plné obrátky? Pak je jasné, že značka Thread Bear Design je pro vaše děti jako stvořená. Seznamte se s překrásnými zástěrami, plášti, penály a jinými jedinečnými doplňky, které vašim kreativním dětem nesmí chybět.

Zástěry na vaření a pečení

Zastera jednorozec tbd

Má váš malý kuchař či kuchařka kuchyňku, všechno potřebné nádobí, chutné suroviny, chuť do vaření a pečení, ale přece to není ono? Tajemství úspěchu se přece ukrývá v krásné zástěře! Dětské zástěry Thread Bear Design vyrobené z prvotřídní bavlny najdete ve dvou velikostech pro děti od 3 do 6 let a pro děti od 6 do 8 let. Na malé šéfkuchaře čekají krásné motivy v nádherných barevných kombinacích a nejlepší na těchto zástěrách je to, že jsou k nerozeznání od těch dospěláckých. Praktické, ale zejména originální zástěry se dají díky dvojité kovové sponě přizpůsobit výšce dětí a nechybí ani zavazování kolem pasu. Už víte, kterým motivem potěšíte vašeho malého pomocníka v kuchyni?

Pláště na kreativní chvíle

Plast auticka tbd

Výtvarný talent se projevuje již v dětství, ale ne všichni rodiče mu věnují dostatečnou pozornost. Pravdou však je, že děti je třeba podporovat v tom, co je baví už od malička. Dovolte vašim dětem svobodně a bez pravidel zkoumat plastelínu, vodu, písek či dokonce hlínu a vytvářet z těchto materiálů opravdu cokoliv. Dejte jim do ruky barvy a štětce a sledujte, jak se na výkrese rozvíjí jejich fantazie. A co je nejdůležitější, díky plášťům Thread Bear Design se nemusíte bát o jejich oblečení, protože pláště ho dokonale ochrání. Pláště jsou však nejen praktickou ochranou oblečení, ale díky jedinečným ilustracím jsou zároveň bohatou inspirací, která pomůže rozvíjet výtvarný talent vašich dětí.

Nezbytné maličkosti

Taska thread bear design

Chybí vašim dětem penál, do kterého by si uložily všechny tužky, fixy a pastelky, které potřebují nosit všude s sebou? Dělají vám společnost během nákupů a nutně i ony potřebují svou vlastní nákupní tašku? Vidí, jak si během balení na dovolenou ukládáte kosmetiku do taštičky a myšlenka na vlastní kosmetickou taštičku je už neopustí? Značka Thread Bear Design má řešení na všechny tyto problémy! Nová kolekce sebou přináší praktické penály, plátěné tašky a kosmetické taštičky, díky kterým se děti budou cítit důležitě. Samozřejmostí jsou opět kvalitní materiály a nádherné ilustrace z pera (či spíše lépe řečeno z pastelky) samotné Danielle Hansonové.

Někdy stačí opravdu málo – vášeň pro krásné věci, chuť tvořit a špetka zkušeností. Přesně tak vznikla i značka Thread Bear Design, která přináší radost mnoha dětem po celém světě. A ty vaše nemusí být výjimkou.

Nakupujte Thread Bear Design