Hračky Tender Leaf Toys: když dřevo ožívá

  Kategorie: Tipy na hračky,
5 min.
17. zář'19

Co vznikne, když se spojí přírodní materiál, originalita, estetické cítění a poselství tradic z Britských ostrovů? Odpovědí jsou jedinečné dřevěné hračky Tender Leaf Toys, které v rukou těch nejmenších okamžitě ožijí a začnou vyprávět nádherný příběh. Seznamte se s novou značkou v naší nabídce, která se může pyšnit nejen mnohaletými zkušenostmi. Objevte spolu s námi jedinečnost a originalitu hraček Tender Leaf Toys.

Dřevo se opět vrací do módy, o tom není pochyb. Kdysi byly jednoduché, ale krásné dřevěné hračky v každém dětském pokoji a i dnes se mnohým při vzpomínce na oblíbená dřevěná autíčka, zvířátka či domky objeví úsměv na tváři plný nostalgie. Dopřejte stejný pocit z hračky i svým dětem a obdarujte je hračkami britské značky Tender Leaf Toys. Darujete jim mnohem více než jen tradiční dřevěnou hračku.

Tlt vozik blog

Návrat k tradicím

Stačí jeden jediný pohled na jakoukoliv hračku z dílny Tender Leaf Toys a hned je všem jasné, že tyto překrásné dřevěné hračky šíří poselství předávané z generace na generaci. Nic se nevyrovná hře s hračkou vyrobenou ze dřeva, která v dětských rukou ožívá. Tvůrci hraček Tender Leaf Toys věří, že v tomto rychlém uspěchaném světě je důležité přivést děti zpátky k přírodě a vnést kousek z ní také do her, které jsou každodenní součástí dětství.

Designéři a tvůrci dennodenně proměňují jednoduché nápady na pozoruhodné hračky, které nás a naše děti baví již několik desetiletí. Myšlenkou, která předcházela vzniku značky Tender Leaf Toys, bylo přetavit dlouholeté zkušenosti, znalosti a kreativitu šikovných lidí do originálních dřevěných hraček, které by respektovaly britskou tradici. Od toho byl už jen krůček k tomu, aby vznikly prvotřídní dřevěné hračky plné energie a emocí, které do domácností s dětmi opět přinesly vzrušení z hraní si s tradičními dřevěnými hračkami.

Tlt drevne hracky blog

Vytvořeno pro děti

Designéři a výrobci hraček Tender Leaf Toys jsou pyšní na každou jednu hračku, která opustí jejich dílnu, a to úplným právem. Originalita hraček spočívá v krásných a moderních vzorech, nádherných barvách a rozkošných ilustracích, které podněcují rozvoj dětské fantazie a kreativity. Za vytvořením nové hračky se vždy ukrývá ruční náčrt, který pak zkušení tvůrci přetaví do prvního 3D modelu. Dřevěná hračka později ožije díky kvalitním barvám a ještě předtím, než se dostane do dětských rukou, projde důkladným testem kvality. Designéři této prestižní britské společnosti myslí i na ten nejmenší detail a stejně jako na samotný produkt se soustředí i na jeho balení, které si okamžitě získá pozornost dětí, ale i rodičů.

Promyšlené a poutavé hračky Tender Leaf Toys se vyznačují osobitým kouzlem s hlubokou myšlenkou, která bude doprovázet děti každou hrou. Spolu s těmito dřevěnými hračkami děti neustále objevují nové herní variace a kombinace, takže si s nimi vydrží hrát dlouhá léta a rozvíjejí si i estetické cítění. Samozřejmostí jsou kromě přírodního materiálu i okouzlující syté barvy, které v dětech probudí zvědavost a chuť zkoumat nové materiály, tvary a barevné vzory v klasickém anglickém stylu.

Drevena koliska tlt blog

Přátelské k přírodě

Ilegální kácení lesů, které ovlivňuje celkové klima naší krásné modré planety, ovlivňuje i kvalitu našeho života na Zemi a dotkne se zejména budoucích generací. Designéři značky Tender Leaf Toys si tento problém uvědomují, a proto se aktivně podílejí na obnově lesů, v nichž probíhá těžba dřeva používaná k výrobě jejich hraček. Vysoké ekologické a etické standardy společnosti se odrážejí na kvalitě hraček již více než 30 let.

Každá hračka, která se dostane do rukou vašich dětí, je vyrobena z kaučukového dřeva, které roste v Indonésii. Každý strom, který se přemění na krásnou dřevěnou hračku, získá náhradu v podobě nového stromu. Neustálým vysazováním nových kaučukových stromů v indonéských lesích přispívá i značka Tender Leaf Toys k neustálé obnově lesů, díky čemuž jsou tyto krásné dřevěné hračky šetrné a přátelské nejen k životnímu prostředí, ale také k hospodářství a ekonomice. Ne nadarmo se může společnosti Tender Leaf Toys pochlubit prestižním certifikátem ICTI, který získávají pouze hračky splňující vysokou úroveň kvality vyráběných produktů a etické podmínky dodržovány při jejich výrobě.

Tlt domcek blog

Fantazie ukrytá ve dřevě

V tradičních dřevěných hračkách Tender Leaf Toys s moderním designem se odráží okouzlující příroda a architektura Velké Británie, ale nechybí ani pořádná dávka fantazie, která se ukrývá v každém člověku, který se na výrobě hraček podílí. Důkazem toho jsou dokonalé domečky pro panenky inspirované skutečnými domy ve Velké Británii. Srdce dětí si hned v prvním okamžiku získají miniaturní panenky, které patří mezi stálé obyvatele domků, ale i rozkošný nábytek v miniaturní verzi.

Koupí hraček Tender Leaf Toys potěšíte dívky i chlapce od 18 měsíců, kteří tak budou moci již od útlého dětství zkoumat svými malými prstíky vzácný dřevěný materiál. Na své si přijdou nejen milovníci dětských domečků, ale i malí zahrádkáři, astronauti, rytíři a princezny, milovníci zvířátek a malí kuchaři a kuchařky. Jedinečný rozkošný design hraček přímo z Velké Británie se postará o to, že vaše děti si hračky Tender Leaf Toys zamilují od prvního momentu a vytvoří si k nim pevné pouto, na které budou s láskou a úsměvem vzpomínat i v dospělosti.

Objevte hračky Tender Leaf Toys